ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPrecies op tijd voor de zomer: de Volkswagen T-...

Precies op tijd voor de zomer: de Volkswagen T-Roc Cabrio

02-04-2020
Precies op tijd voor de zomer: de Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen gooit het haar los en introduceert een type auto dat bijna nooit voorkomt: een cabrio SUV. Het merk heeft de T-Roc uitgekozen om nu als enige Volkswagen zonder dak verkrijgbaar te zijn. Volkswagen noemt het zelfs de eerste compacte cross-over cabrio ter wereld. En een bijzondere auto is het zeker! In een tijd waarin SUV’s populairder dan ooit zijn is dit er eentje die meteen opvalt. De T-Roc Cabrio is, precies op tijd voor het zomerseizoen, nu te leasen. En op de gewone T-Roc profiteert u tijdelijk van extra veel voordeel bij ActivLease!

Een unieke eigenschap voor een SUV

Voor de leaserijders die graag de hoge zitpositie hebben van een SUV, gecombineerd met het vrije gevoel van een cabriolet, heeft Volkswagen nu dus een oplossing. De T-Roc Cabrio heeft een dak van zacht canvas, wat zich volledig elektrisch in 9 seconden opent en achterop de auto wordt opgevouwen. Dit kan zelfs rijdend tot een snelheid van 30 kilometer per uur. Mocht het onvoorspelbare Nederlandse weer plotseling omslaan is het dak dus ook in een paar seconden weer dicht!

Style of R-Line uitvoering

De T-Roc cabrio is te leasen in 2 uitvoeringen. De Style is de standaarduitvoering en die is zelfs zonder dak al erg compleet. Zo beschikt hij over 17” velgen, een 16,5 cm touchscreen en diverse veiligheidssystemen. De R-Line krijgt sportievere bumpers en details mee, evenals een groter 20,3 cm touchscreen en sportstoelen voor. U kunt kiezen uit 2 benzinemotoren. Een 1.0 driecilinder met 115 pk en een 1.5 viercilinder met 150 pk en DSG automaat.

Reguliere T-Roc nu extra voordelig bij ActivLease

De verschillen met de gewone T-Roc houden niet op bij het ontbreken van een vast dak. De T-Roc Cabrio heeft 2 grotere portieren in plaats van 4. Wel beschikt hij over een volwaardige achterbank. Een groot verschil zien we in de bagageruimte. Waar de gewone T-Roc beschikt over 445 liter bagageruimte, past in de Cabrio 284 liter. Wilt u meer bagage mee kunnen nemen? Dan is de normale T-Roc dus de betere keuze. Die is bovendien bij ActivLease nu te leasen met extra korting! Daarbij is het Executive pakket inbegrepen met daarin veel multimedia en infotainment opties. Vraag snel een persoonlijke leaseofferte voor de T-Roc van uw keuze aan bij een van onze medewerkers!

Tags
Volkswagen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPrecies op tijd voor de zomer: de Volkswagen T-...