ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPrijzen nieuwe Seat Ibiza bekend; bestel nu bij...

Prijzen nieuwe Seat Ibiza bekend; bestel nu bij ActivLease

21-04-2017
Prijzen nieuwe Seat Ibiza bekend; bestel nu bij ActivLease

Seat heeft de nieuwe Ibiza prijzen bekend gemaakt en ActivLease heeft meteen de orderboeken geopend. U kan daarom gelijk online een Seat Ibiza lease bestellen. U kan al in de vijfde generatie Ibiza rijden vanaf 15.900 euro. Maar vraag gerust een leaseofferte bij ActivLease aan zodat u profiteert van een scherpe maandprijs. Luxere uitvoeringen van de nieuwe Seat Ibiza zijn ook beschikbaar om te leasen. ActivLease verwacht de nieuwe generatie Seat Ibiza vanaf eind juni te kunnen leveren.

Verscheidene Seat Ibiza motoren gepland

Voor nu heeft Seat alleen uitvoeringen met benzinemotoren aangekondigd, maar er komen wel dieselvarianten aan. Starteditie is de Seat Ibiza 1.0 MPI met een vermogen van 75 pk. U kan ook upgraden naar een Ibiza 1.0 TSI met een vermogen van 95 pk. Aanschafprijs van deze uitvoering is 18.400 euro. Verder bevat de prijslijst de Seat Ibiza 1.0 TSI met een vermogen van 115 pk voor 19.300 euro.

Op een later tijdstip zal het Ibiza motorenaanbod uitgebreid worden met drie 1.6 liter dieselmotor configuraties. Verwacht vermogens van 80, 95 en 115 pk. Een 150 pk krachtige 1.5 TSI motor staat eveneens gepland en de Seat Ibiza kan later ook op aardgas rijden door de 1.0 TGI met een vermogen van 90 pk.

Seat Ibiza 2017

Vier uitrustingspakketten

Seat heeft vier uitrustingspakketten samengesteld voor de nieuwe Ibiza. De basisuitrusting heet Reference en de luxere variant is de Reference. Het topmodel heet de Seat Ibiza Xcellence en voor sportieve prestaties moet u de Ibiza FR leasen. Luxe toevoegingen maken de nieuwe Seat Ibiza een uiterst complete leaseauto, zoals achteruitrijcamera’s voor en achter, adaptieve cruise control, 8 inch multimediascherm in het dashboard en het Media System Navi.

Vraag uw Seat Ibiza leaseofferte aan bij ActivLease

De orderboeken zijn sinds deze week geopend bij ActivLease. U kan een leaseofferte vragen voor alle nieuwe Seat Ibiza uitvoeringen of naar onze huidige Seat leaseauto’s kijken voor een betaalbaar alternatief. Onze vriendelijke leaseprofessionals informeren u over de verscheidene Seat Ibiza optiepakketten en kunnen ook gratis advies geven over de meest geschikte uitvoering. ActivLease is een merkonafhankelijke leaseintermediair dus u kan ieder Seat model leasen bij ons.

Tags
Seat
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPrijzen nieuwe Seat Ibiza bekend; bestel nu bij...