ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog'Randstad ziet explosieve groei in elektrische...

'Randstad ziet explosieve groei in elektrische auto's de komende jaren'

24-08-2017

'Randstad ziet explosieve groei in elektrische auto's de komende jaren'

Nederland omarmt de elektrische auto’s steeds verder de komende jaren. Onderzoek van Stedin, Rotterdam School Management, Erasmus University (RSM) en ElaadNL wijst naar een verdubbeling van het aantal elektrische auto’s in grote delen van de Randstad. In sommige steden moet deze mijlpaal reeds binnen 2 jaar behaald zijn. Een uiterst knappe prestatie maar ActivLease ziet de ontwikkeling zelf gebeuren met het groeiende aantal leaseofferte aanvragen voor stekkerauto’s. U kan onze voorraad elektrische auto’s hier zien en samenstellen.

Het onderzoek voorspelt dat over twee jaar Den Haag, Dordrecht en Rotterdam het dubbele aantal elektrische auto’s zal faciliteren. Amersfoort en Utrecht zien eveneens een verdubbeling binnen de komende vier jaar.

Een elektrische auto leasen wordt steeds goedkoper

Er zijn legio redenen waarom steeds meer Nederlanders elektrisch rijden verkiezen boven rijden op benzine of diesel. De simpelste reden is dat elektrische auto’s goedkoper worden om te leasen. Grote fabrikanten zoals Opel en Tesla lanceren dit jaar veel lager geprijsde modellen in de vorm van de Tesla Model 3 en de Opel Ampera-e. Bijna alle autofabrikanten ontwikkelen nieuwe elektrische modellen voor een groter publiek. Bovendien helpen verbeterde batterijen de zaak voor een elektrische auto lease, want het bereik begint in de buurt te komen van een auto met benzinetank.

ActivLease auto opladen

Meer laadpalen in Nederland

In Nederland wordt ook ijverig gewerkt aan het uitbreiden van het laadnetwerk. Meer laadpalen langs wegen en in steden en dorpen, maakt het rijden in een elektrische auto uiterst aangenaam. Het onderzoek beschrijft ook een grote naderende uitdaging. Meer elektrische auto’s betekent dat er meer druk op het elektriciteitsnetwerk komt. Het is een zaak voor de landelijke en plaatselijke politiek om kritisch te kijken naar het elektriciteitsnetwerk en maatregelen te treffen voor een duurzame toekomst met stekkerauto’s.

Elektrische auto leasen? Kies er een uit de ActivLease voorraad

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met alle informatie over elektrisch rijden, leasen en wat de voordelen zijn. U kan kijken naar onze grote voorraad elektrische modellen en een leaseofferte aanvragen. Onze vriendelijke medewerkers sturen u een leaseofferte op en kunnen meteen u informeren over de vriendelijke bijtelling van vier procent die in 2017 geldt voor volledig elektrische auto’s. ActivLease kan u ook helpen met het installeren van een laadstation op eigen terrein. Zo kan u altijd uw elektrische leaseauto thuis laden. Doe mee met de elektrische omslag en lease elektrisch bij ActivLease.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Randstad ziet explosieve groei in elektrische...