ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Referral program van Tesla weer gestart met gratis Model Y en Roadsters

30-03-2019

Referral program van Tesla weer gestart met gratis Model Y en Roadsters

Tesla stopte eerder dit jaar met z’n referral program maar brengt het nu terug in vernieuwde vorm. Als beloning krijgen zowel de oude als de splinternieuwe Tesla-eigenaren 1.000 gratis Supercharger mijlen. Ook maak je regelmatig kans om een Founders Series Model Y of een Founders Roadster te winnen, gesigneerd door Elon Musk en Franz von Holzhausen! Hebt u interesse in een Tesla Model S, Model X of Model 3? Bij ActivLease kan u ze bestellen en dit jaar profiteren van de vriendelijke 4% bijtelling.

Het Tesla referral program werd tijdelijk stopgezet omdat het iets te duur was in z’n huidige vorm. Het nieuwe programma geeft minder gratis Tesla’s weg, maar u profiteert er wel direct meer van doordat de gratis Supercharger miles voor de oude én de nieuwe Tesla-eigenaar zijn.

Extra kans op een gratis Tesla

Het enige dat je hoeft te doen is je referral code te geven aan een vriend die ook een Tesla wil bestellen. Degene die unlimited Supercharging voor hun Tesla auto hebben, maken zelfs twee keer kans in de loting voor een gratis model.

Tesla Model Y

Tesla heeft reeds 80 auto’s weggegeven maar de kosten voor die geweldige loting liepen te snel op. Met het nieuwe referral program wil Tesla voor een veel langere tijd cadeaus geven aan bestaande en nieuwe Tesla-fans.

Tesla leasen bij ActivLease

Bent u reeds overtuigd een Tesla te leasen? Bij ActivLease kan u zowel de Tesla Model S, Model X en de Model 3 leasen. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers zullen u bij iedere stap van de elektrische omslag helpen. Tevens profiteert u dit jaar van veel fiscale voordelen zoals de vriendelijke 4% bijtelling.

Bron: Electrek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogReferral program van Tesla weer gestart met gra...