ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogRenault Master wordt compleet vernieuwd en krij...

Renault Master wordt compleet vernieuwd en krijgt ruim 400 km actieradius

22-11-2023
Rutger Hanou
Renault Master wordt compleet vernieuwd en krijgt ruim 400 km actieradius

De grootste bedrijfswagen van Renault, de Master, krijgt een grote vernieuwingsbeurt. En dat is ook hoog tijd, want de Master is al sinds 2010 niet meer zo grondig aangepakt. Het uiterlijk van de bus is behoorlijk veranderd, maar ook onderhuids veranderd er veel. De Master is nu namelijk meer dan ooit klaar voor elektrisch rijden. Er verschijnt dan ook een elektrische uitvoering met meer dan 400 kilometer actieradius!

Compleet nieuw uiterlijk

Omdat dit de eerste grote verandering aan de Master in 13 jaar tijd is, zijn de verschillen met de vorige generatie groot. Het front van de bus is compleet nieuw en ligt in lijn met andere recente modellen van Renault, zoals de Austral. Ook het nieuwe logo aanwezig, net als C-vormige dagrijverlichting. Het interieur is helemaal van deze tijd, met standaard een 10 inch infotainmentscherm en een digitaal instrumentarium. Vanwege de praktische indeling is er 135 liter opbergruimte beschikbaar in de cabine.

Renault Master elektrisch 2024

Ruimer dan ooit

Ten opzichte van de vorige generatie is de laadvloer achter de tweede zitrij 10 centimeter langer en is daarnaast de schuifdeur 4 centimeter verlengt. Er is dus meer ruimte om spullen in te laden. De Renault Master wordt leverbaar als L2, L3 en L4 uitvoering en biedt dan tussen de 11 en 22 kubieke meter laadruimte. Het maximale laadvermogen ligt op 1.625 kilo.

Renault Master interieur ActivLease

Tot 410 kilometer elektrisch bereik

Naast de brandstofmotoren is de Renault Master straks ook volledig elektrisch te leasen. Dit is een interessante keuze voor zakelijke rijders die de komende jaren de binnensteden in willen, waar steeds meer milieu zones van kracht zijn. Het goede nieuws is dan dat de elektrische Renault Master een stuk verder komt op een acculading. Met een 87 kWh accupakket aan boord haalt de Master een actieradius van 410 kilometer WLTP! U kunt ook kiezen voor een 40 kWh accupakket, goed voor 180 kilometer bereik.

Elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

De elektrische Master heeft nog meer voordelen, want dankzij V2L techniek kunt u elektrische apparaten aansluiten op de Master. Ideaal dus als u buiten werkt of even geen stopcontact in de buurt heeft voor uw gereedschap. In het voorjaar van 2024 is de nieuwe Renault Master te leasen. Neem contact op met ActivLease voor het leasen van een elektrische bedrijfswagen. Bij ons vind u ook alle informatie die u moet weten over zero-emissie zones en emissieklassen!

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault Master wordt compleet vernieuwd en krij...