ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogRenault Megane Estate: binnenkort te leasen via...

Renault Megane Estate: binnenkort te leasen via ActivLease

25-02-2016

Renault Megane Estate: binnenkort te leasen via ActivLease

Renault Megane Estate: binnenkort te leasen via ActivLease.

Renault heeft de nieuwe Megane Estate onthuld. Binnenkort is deze sportieve stationwagon te leasen via ActivLease. Met 22% bijtelling, veel ruimte en een sportief uiterlijk.

De nieuwe Renault Megane Estate zal op de Autosalon van Geneve 2016 worden onthuld. De Megane Estate wordt in de GT-versie geïntroduceerd, om het sportieve karakter van de auto te benadrukken. De GT is onder andere te herkennen aan de sportievere voor- en achterbumper en aan de dakrails in Dark Metal. Op de andere uitvoeringen zullen de dakrails uitgevoerd zijn in geanodiseerd aluminium. De GT wordt leverbaar met 4Control vierwielbesturing. Dat is voor het eerst in het C-segment. Het moet de Megane tot een van de meest wendbare auto’s in zijn klasse maken.

Veel keuze voor de lease rijder

Binnenkort maakt Renault meer bekend over de Megane Estate. Waarschijnlijk zal dat betekenen dat alle in de hatchback leverbare motoren en transmissies ook in de Estate leverbaar worden. Het maakt de keuze voor de lease rijder niet gemakkelijker. Als benzinemotoren is er straks de keuze uit de TCe 100, de TCe 130 en de sportieve topper van de reeks: de GT met TCe 205pk motor. Qua uitrusting zal er de keuze zijn uit de uitvoeringen Life, Zen, Bose en GT-Line.

Diesels met 22% bijtelling te leasen.

Belangrijk voor de lease rijders is dat de diesels 22% bijtelling zullen hebben. De dCi met 110 pk zal daarbij het meest gunstig zijn om te leasen, maar er komt ook een 130 dCi beschikbaar, die over net dat beetje extra kracht beschikt.

De Megane Estate leasen via ActivLease

De prijzen van de Megane Estate zijn nog niet bekend, maar afgaande op de prijzen van de hatchback en de verwachting dat de Estate een meerprijs van ongeveer € 900,- zal krijgen, verwachten we dat de Estate vanaf € 445,- per maand te leasen zal zijn.

Kan je niet wachten op de nieuwe Megane Estate en wil je graag een productieplek reserveren? Neem dan contact op met de lease adviseurs van ActivLease. Zij verzorgen graag een scherp operational lease of financial lease aanbod.

 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault Megane Estate: binnenkort te leasen via...