ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogRenault Trafic E-Tech Electric: ook de Trafic w...

Renault Trafic E-Tech Electric: ook de Trafic wordt volledig elektrisch

19-09-2022

Renault Trafic E-Tech Electric: ook de Trafic wordt volledig elektrisch

De elektrische bedrijfswagen is bezig met een flinke opmars, want steeds meer bedrijfswagens krijgen een variant die op stroom rijdt. Renault voegt daar nu de Trafic aan toe, een van de populairste middelgrote bedrijfswagens. Net als andere elektrische modellen van Renault krijgt het model als toevoeging E-Tech Electric. Renault bracht eerder al elektrische varianten uit van de Kangoo en de Master. De Trafic E-Tech Electric wordt net zo praktisch als de reguliere uitvoering en krijgt 240 kilometer actieradius.

Verschillende lengte en hoogte-varianten

Net zoals de reguliere Trafic verschijnt de Trafic E-Tech Electric in verschillende formaten. Er komt een 5,08 meter lange en een 5,48 meter lange variant. Voor de hoogte kunt u kiezen voor 1,97 meter of 2,5 meter. Het laadvolume bedraagt dan tussen de 5,8 en maar liefst 8,9 kubieke meter. De totale laadlengte kan oplopen tot 4,15 meter. Daarnaast kan de elektrische Renault Trafic nog 750 tot 1.100 kilo trekken.

Renault Trafic E-Tech Electric ActivLease

Tot 240 kilometer actieradius

Renault voorziet de Trafic E-Tech Electric van een 52 kWh accupakket, wat in de vlakke laadbodem is verwerkt. Voorin is een 120 pk sterke elektromotor geplaatst. Deze combinatie levert een actieradius op van zo’n 240 kilometer. Naast als gesloten bestelauto zal de elektrische Trafic ook verschijnen als platform cabine-variant.

Elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

Het is nog niet bekend wat de Renault Trafic E-Tech Electric moet gaan kosten of wanneer hij te leasen is. Renault zal alle prijzen en uitvoeringen op een later moment bekend maken. Wilt u voor die tijd een elektrische bedrijfswagen leasen? Bekijk dan eens ons aanbod voor bijvoorbeeld de Kangoo E-Tech Electric, de Opel Vivaro-e, of de Peugeot e-Expert. U kunt direct een vrijblijvende leaseaanbieding aanvragen, of neem contact op met een van onze lease adviseurs.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault Trafic E-Tech Electric: ook de Trafic w...