ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogSkoda Enyaq vs. Volkswagen ID.4, praktische gez...

Skoda Enyaq vs. Volkswagen ID.4, praktische gezinsauto of futuristische SUV?

02-04-2021

Skoda Enyaq vs. Volkswagen ID.4, praktische gezinsauto of futuristische SUV?

De Volkswagen ID.4 is alweer een tijdje te leasen, maar nu staat ook de Skoda Enyaq in de startblokken. De eerste EV van Skoda staat dan wel op hetzelfde platform als de ID.4, maar heeft ook een geheel eigen identiteit. Waar de ID.4 een futuristisch en minimalistisch voorkomen en interieur heeft, kiest Skoda meer de weg van ‘gewoon een Skoda, maar dan elektrisch’. ActivLease kan u helpen te bepalen welke van deze elektrische SUV’s het beste bij u past. Beide auto’s zijn bij ons tegen een scherp tarief te leasen.

Volkswagen zet vol in op minimalisme en aanraking

Het interieur van de ID.4 onderstreept dat we hier te maken hebben met een nieuwe generatie Volkswagens. Vrijwel alle fysieke knoppen zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een touchscreen en aanraakgevoelige oppervlakken. Zelfs de knoppen op het stuur hebben aanraakfuncties. Skoda kiest voor meer traditioneel interieur, waarvoor verschillende afwerkingen te kiezen zijn. Hoewel we ook in de Enyaq een groot touchscreen vinden, blijven fysieke knoppen ook aanwezig. Hiermee kiest Skoda voor een mooie mix tussen futuristisch en het praktische van een gezinsauto.

Skoda blijft een echte familieauto

De Skoda Enyaq is specifiek als elektrisch model ontworpen, maar de Skoda identiteit is daar niet uit het oog verloren. Binnenin bevinden zich overal handige opbergvakken. Zelfs in de middenconsole, waar traditioneel de versnellingspook zou zitten. Ook is er aan praktische details gedacht, zoals een paraplu in het portier van de bestuurder. Waar de ID.4 al over een zeer royale bagageruimte beschikt van 543 liter, doet de Enyaq daar met 585 liter nog een schepje bovenop. Beide auto’s kunnen daarnaast ook nog 1.000 kg aan gewicht trekken.

Lees ook: de Volkswagen ID.4 versus Skoda Enyaq iV

Lease de Skoda Enyaq óf Volkswagen ID.4 bij ActivLease

De Skoda Enyaq en Volkswagen ID.4 zijn het best te onderscheiden als een praktische elektrische gezinsauto en een futuristische ruime SUV. Vast staat dat het beide zeer geslaagde elektrische SUV’s zijn, die ook allebei een ruime actieradius bieden. De topversies van beide auto’s, Enyaq 80 en ID.4 1st, hebben allebei een 204 pk elektromotor en een 77 kWh accu die goed is voor zo’n 500 kilometer actieradius. ActivLease heeft nog een zeer beperkte voorraad ID.4 modellen met slechts 8% bijtelling. Wees er snel bij, want OP=OP! Ook de Enyaq is dit jaar bij ons te leasen, dankzij onze gereserveerde productieplekken. Welke elektrische SUV u ook kiest, bij ActivLease bent u aan het goede adres.

ActivLease reviewde al zowel de Volkswagen ID.4 als de Skoda Enyaq! Bekijk de volledige reviews hier!

Lease acties voor de Volkswagen ID.4 bij ActivLease

52kWh City 148 pk - MEEST VOORDELIG!
Volkswagen ID.4
Laagste prijs
52kWh City 148 pk - MEEST VOORDELIG!
Netto bijtelling:
€ 147,-
Actieradius:
344 km
Leaseprijs:
€ 467,-
77kWh Business - RIJK UITGERUST!
Volkswagen ID.4
Actie
77kWh Business - RIJK UITGERUST!
Netto bijtelling:
€ 221,-
Actieradius:
501 km
Leaseprijs:
€ 558,-
77kWh 1st Max, Blue Dusk - KENTEKEN 2020, OP = OP!
Volkswagen ID.4
Voorraad auto
77kWh 1st Max, Blue Dusk - KENTEKEN 2020, OP = OP!
Netto bijtelling:
€ 190,-
Actieradius:
501 km
Leaseprijs:
€ 759,-
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.