ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogSkoda Kodiaq krijgt een frisse look en tal van...

Skoda Kodiaq krijgt een frisse look en tal van verbeteringen

13-04-2021

Skoda Kodiaq krijgt een frisse look en tal van verbeteringen

De Skoda Kodiaq krijgt deze zomer een flinke opfrisbeurt! Voor het eerst sinds zijn introductie in 2016 wordt de grote SUV van binnen én buiten aangepast. En goed nieuws voor leaserijders met een gezin: de Kodiaq is er weer met 7 zitplaatsen. Vanaf mei kunt u voor de nieuwe Skoda Kodiaq een leaseofferte aanvragen. ActivLease was bij de digitale onthulling en neemt de vernieuwingen onder de loep.

Herkenbaar

De buitenkant van de Skoda Kodiaq is herkenbaar en een evolutie van het huidige design. Aan de voorkant zien we bijvoorbeeld smallere, nieuw ontworpen koplampen met Full LED Matrix-verlichting. De grille is meer in lijn getrokken met de Skoda Enyaq en andere modellen van het merk. Ook niet verkeerd: er is een nieuw setje 20 inch lichtmetalen velgen bijgekomen.

Aan de achterkant zijn de lichtunits eveneens verbeterd, is de merknaam op de achterklep gezet en heeft Skoda een glanszwarte spoiler toegevoegd om de Kodiaq een sportievere uitstraling te geven.

Meer zitcomfort

Het interieur van de nieuwe Kodiaq kent vooral subtiele aanpassingen maar dat maakt ze niet minder interessant. Skoda heeft bijvoorbeeld het zitcomfort aangepakt en biedt voor het eerst ergonomische stoelen met ventilatie- en massagefunctie aan. Een mooie optie als u met de Kodiaq op vakantie gaat! Het dashboard is verder verfraaid met stiksels en er zijn meerdere interieurkleuren om uit te kiezen. Bovendien is het infotainmentsysteem verbeterd, dat heeft nu een touchscreen tot 9,2 inch en werkt met over-the-air updates.

7 zitplaatsen

De Skoda Kodiaq staat bekend om zijn praktisch nut als gezinsauto en het nieuwe model voldoet natuurlijk weer aan die criteria. Er is weer een optionele derde zitrij voor 7 zitplaatsen en wie de achterbank helemaal neerklapt kan maximaal 2.065 liter bagage kwijt.

Skoda Kodiaq

Kodiaq RS met 245 pk

Naast het reguliere model toonde Skoda een aantal speciale versies van de Kodiaq. De SUV verschijnt ook als Sportline, RS (met 245 pk-sterke benzinemotor) en als luxe topmodel L&K. Op de Sportline na waren deze uitvoeringen niet eerder leverbaar in Nederland. Het is nog even de vraag of ze nu wél onze kant opkomen. Een Skoda Kodiaq plug-in hybride zou het feest natuurlijk helemaal compleet maken.

Nieuwe Skoda Kodiaq leasen vanaf medio 2021 bij ActivLease

Het moge duidelijk zijn: de Skoda Kodiaq is dankzij een aantal subtiele maar gerichte vernieuwingen een nog betere familieauto. Vanaf mei worden de orderboeken geopend en op dat moment kunt u bij ons een leaseofferte aanvragen. Bent u direct al op zoek naar een ruime leaseauto? De huidige Kodiaq is nog beperkt uit voorraad leverbaar. Ook leveren wij vanaf dit voorjaar de Skoda Enyaq. De volledig elektrische SUV kunt u als een van de eersten rijden waarbij u profiteert van slechts 12% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSkoda Kodiaq krijgt een frisse look en tal van...