ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Skoda Kodiaq Scout lease details bekend

Skoda Kodiaq Scout lease details bekend

31-01-2017

Skoda Kodiaq Scout lease details bekend

De nieuwe Skoda Kodiaq kan in maart geleverd worden voor leasing in Nederland. De Tsjechen hebben reeds een uitbreiding op het uitrustingspakket onthuld. De Skoda Kodiaq krijgt ook een Scout uitvoering, die de SUV nog net wat ruiger maakt. Voorbeelden van het accessoirepakket zijn bodemplaatbeschermers, zilveren dakrails en donker getinte ruiten. Nu al kan u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease voor de Skoda Kodiaq of de Skoda Kodiaq Scout.

Skoda Kodiaq Scout uitrusting

De Skoda Kodiaq Scout uitvoering is op basis van het Ambition uitrustingsniveau. Daarbij hoort standaard off-road assist, beschermplaten aan de onderkant en rear park assist voor veiliger inparkeren. Daarbovenop komt de speciale Scout uitrusting, bekend van andere Skoda modellen die ook een Scout uitrusting beschikbaar hebben, zoals de Skoda Octavia Scout. U krijgt bij de Scout uitrusting exclusieve 19 inch lichtmetalen velgen, zilveren dakrails, donker getinte ruiten en bodemplaatbeschermers.

Skoda Kodiaq motoren die u kan combineren met Scout uitrusting

U kan de Scout uitrusting van de Skoda Kodiaq leasen in combinatie met vier motoren, allen met four wheel drive. Startmodel is de Skoda Kodiaq Scout 1.4 TSI benzinemotor met een vermogen van 150 pk. Daarna komt de 2.0 TSI benzinemotor met een vermogen van 180 pk. Dieselmotoren zijn ook beschikbaar voor de Skoda Kodiaq Scout, te beginnen met de 2.0 TDI met een vermogen van 150 pk of dezelfde motor maar dan met 190 pk.

Skoda Kodiaq 2017

Vraag een Skoda Kodiaq leaseofferte aan

De Skoda Kodiaq kan u vanaf maart leasen bij ActivLease in alle uitvoeringen. In maart is ook de Autosalon van Genève waar de Skoda Kodiaq Scout voor het eerst gepresenteerd zal worden. Skoda kondigt daarbij eveneens de Kodiaq Sportsline aan voor de sportievere leaserijders. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte van productinformatie omtrent de nieuwe Skoda Kodiaq dus neem contact op voor advies of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U kan ook meteen een leaseofferte aanvragen voor de Skoda Kodiaq. ActivLease is uw leaseintermediair en levert u de beste leaseauto!

Relevante artikelen

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder

Nieuwe Skoda Karoq Scout en Sportline varianten gepresenteerd

14-08-2018 | Skoda introduceert twee gloednieuwe modelvarianten van de Karoq SUV. Het Tsjechisc...

Lees verder

Autosalon van Genève 2018: deze elektrische auto's gaan de show stelen

27-02-2018 | De jaarlijkse Autosalon van Genève staat weer voor de deur. Op de welbekende autos...

Lees verder

Skoda toont preview van nieuwe compacte SUV voor 2019

02-02-2018 | Skoda heeft met de ruime Kodiaq en de compacte Karoq twee uiterst populaire SUV's...

Lees verder