ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTerug naar de jaren '50 met deze bijzondere en...

Terug naar de jaren '50 met deze bijzondere en gelimiteerde Porsche 911

05-06-2020

Terug naar de jaren '50 met deze bijzondere en gelimiteerde Porsche 911

Soms bedenken automerken mooie manieren om hun eigen geschiedenis te vieren en te doen herleven. Voor Porsche is dit het Heritage Design label. Van deze serie is nu het eerste model gepresenteerd: de Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. De 911 is niet alleen een historisch model voor Porsche, maar ook voor de sportwagen in het algemeen. Porsche viert die geschiedenis nu met dit bijzondere en zeer gelimiteerde model ontworpen, waar wij bij ActivLease natuurlijk warme gevoelens bij krijgen. U moet er wel snel bij zijn, er worden slechts 992 stuks van geproduceerd!

Volop verwijzingen naar het verleden

De Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition combineert het beste van het 911 design uit de jaren ’50 en ’60. Voorbeeld is de Porsche Exclusive lak in kersenrood metallic met goudkleurige logo’s. U kunt ook uit 4 andere lakkleuren kiezen. Verder wordt de auto voorzien van een stijlelement die we kennen uit de beginperiode dat Porsche in het autoracen actief was. Het Porsche Heritage logo op de motorkap heeft dezelfde stijl als het embleem dat Porsche 356 eigenaren kregen als hun auto 100.000 kilometer had gereden, wat toen nog een echte mijlpaal was. Op alle plekken waar het Porsche logo te zien is, zoals op de wielnaven en het stuur, is gekozen voor het Porsche wapen uit 1963.

Het interieur is een mix tussen klassiek en modern

Ook het interieur is één groot eerbetoon aan de klassieke modellen. De bekleding is uitgevoerd in tweekleurig leer, met keuze uit twee kleurencombinaties. Op verschillende plekken is ribfluweel verwerkt, wat vroeger in de Porsche 356 werd gebruikt. Op een metalen badge is het unieke serienummer van het exemplaar te vinden. Maar naast alle klassieke elementen is het interieur is er ook moderne technologie te vinden, zoals een groot infotainmentscherm met navigatie.

De Heritage Design Edition is een echt collectors item

De Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition wordt in september verwacht en zal een adviesprijs krijgen van, houdt u vast, 222.600 euro. Zoals gezegd zullen er slechts 992 exemplaren worden gebouwd. Ook dit is uiteraard weer een verwijzing, namelijk naar het generatienummer van de huidige 911. Grijpt u net mis? Er zullen in de toekomst nog meer Porsche modellen met het Heritage Design label verschijnen. Anders kunt u altijd nog de Taycan, de allereerste elektrische Porsche leasen bij ActivLease. Vraag daarvoor hier een persoonlijke leaseofferte aan bij onze medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTerug naar de jaren '50 met deze bijzondere en...