ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla killer leasen? De beste elektrische auto's voor een lage leaseprijs

31-08-2016

Tesla killer leasen? De beste elektrische auto's voor een lage leaseprijs

Tesla maakt een aantal van de meest spraakmakende elektrische auto’s op de markt. De afwerking en de prestaties zijn indrukwekkend. Dat mag dan ook wat kosten en voor veel Nederlandse leaserijders is de Tesla Model S of Model X te hoog gegrepen. Tesla werkt daarom hard aan een betaalbaar alternatief en vanaf 2018 mogen we de Model 3 verwachten, een elektrische auto voor een zeer schappelijke prijs. De concurrentie zit echter alles behalve stil.

Zo mogen we in 2017 de Opel Ampera-e verwachten die een elektrische actieradius van zo’n 320 km moet bereiken. Mercedes gaat ondertussen aan de gang onder een apart merk. ‘EQ’ heet het en schijnbaar zijn de Duitsers bijna klaar om een elektrische SUV te onthullen. Een conceptcar voor een Maybach is inmiddels ook getoond door Mercedes.

Dit is logischerwijs allemaal praten over de toekomst. Voor wie nu elektrisch wil rijden zijn er al een aantal zeer goede stekkerauto’s voor een lage maandprijs verkrijgbaar bij ActivLease. We noemen de beste modellen in het elektrische assortiment, die u ook dit jaar operationeel kan leasen met maar 4% bijtelling.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf was een van de eerste elektrische productieauto’s en doet het nog altijd zeer goed. Het nieuwste model heeft een theoretische actieradius tussen de 200 en 250 kilometer. U kunt de Nissan Leaf leasen in verschillende uitvoeringen bij ActivLease.

Nissan Leaf

Kia Soul EV

De Kia Soul EV komt met een volledig nieuwe elektrische aandrijving met een theoretische actieradius van 212 km. Een frisse verschijning in het Kia assortiment en nu uit voorraad te leasen bij ActivLease.

Kia Soul EV

Renault Zoe

De elektrische auto met het Franse tintje van de levensgenieter. De Renault Zoe komt bovendien met groter accupakket waardoor de theoretische actieradius nu tussen de 200 en 250 kilometer ligt. Verscheidene Renault Zoe’s zijn uit voorraad te leasen bij ons.

Renault Zoe

BMW i3

Volledig elektrisch of als hybrid met Range Extender verkrijgbaar. De BMW i3 kan u als volledig elektrische auto leasen en dan heeft u theoretische actieradius van rond 160 km. Met range extender wordt dat 300 km maar dan is er wel CO2-uitstoot wat de bijtelling omhoog krikt.

BMW i3

Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero is een lekker compacte 5-deurs hatchback gemaakt uit duurzame onderdelen en volledig elektrische aandrijving. De theoretische actieradius is 150 km. Nu uit voorraad te leasen.

Citro├źn C-Zero

ActivLease heeft nog meer elektrische auto’s op voorraad, operationeel te leasen met 4% bijtelling in 2016. Bekijk ons gehele overzicht op de voorraadpagina. U kunt ook direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Onze leaseadviseurs kunnen u adviseren bij het samenstellen van de beste elektrische auto lease voor een lage maandprijs. Goed en goedkoop leasen doet u bij ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla killer leasen? De beste elektrische auto'...