ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 haalt record laadsnelheid bij Fastned

12-02-2019

Tesla Model 3 haalt record laadsnelheid bij Fastned

De Tesla Model 3 komt standaard met een ingebouwde CCS-aansluiting waarmee de auto overal waar mogelijk kan snelladen. Naast een Tesla Supercharger kunt u dus ook terecht bij een openbaar laadstation zoals Fastned, zonder dat u een adapter nodig heeft. Nu blijkt zelfs dat de Model 3 bij Fastned hogere laadsnelheden haalt dan verwacht. Dat is goed nieuws, want hoe meer oplaadmogelijkheden hoe interessanter elektrisch autorijden is. En dankzij de riante actieradius hoeft u ook nog eens minder vaak te stekkeren dan met andere elektrische auto’s. Interesse in een Tesla Model 3 zakelijke lease? Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease!

Tesla Model 3 snelladen

De Tesla Model 3 rijdt eindelijk rond in Nederland en heeft ook al een bezoekje gebracht aan Fastned. Via Twitter geeft de onderneming ons inzicht in het oplaadproces bij één van de nieuwe 175 kW-laders. Volgens de grafiek piekt de laadsnelheid op ruim 125 kW! Dat is sneller dan bij een Tesla Supercharger, die momenteel een snelheid van 120 kW per auto haalt. De verwachting is dat Tesla zijn laadstations nog een update geeft, zodat deze dezelfde snelheid halen. Maar voorlopig is Fastned een uitstekend alternatief voor zakelijke rijders als er geen Supercharger in de buurt is.

175 kW snelladers

Fastned plaatst steeds meer 175 kW snelladers in ons land. Hier kunt u een elektrische auto tot driemaal sneller opladen dan bij een gewone 50 kW lader. Dat zorgt niet alleen voor een kortere laadsessie, maar ook voor een betere doorstroom bij laadstations. Geschikte modellen die u reeds kunt leasen zijn onder meer de Tesla Model 3, Audi e-tron en Jaguar I-Pace. Het laadnetwerk in ons land wordt zo steeds uitgebreider en gestroomlijnder. En dat terwijl Nederland vergeleken met de meeste Europese landen al voorop loopt in het aantal laadpunten.

Tesla Model 3 leasen ideaal voor zakelijke rijders

Nederland is een ideaal land voor elektrisch rijden. En de Tesla Model 3 is de perfecte match voor zakelijke rijders. Met een luxe uitrusting, 560 km actieradius en indrukwekkende prestaties is het op dit moment de meest aangevraagde leaseauto bij ActivLease. En dankzij de mogelijkheden tot snelladen wordt elektrisch rijden in de Tesla Model 3 alleen maar toegankelijker. Als specialist in elektrisch leasen kunnen wij de Model 3 leveren in alle uitvoeringen en opties. Bekijk ons huidige aanbod en doe mee met de elektrische omslag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 haalt record laadsnelheid bij Fas...