ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 is met afstand de meest geproduceerde EV ooit

14-04-2021

Tesla Model 3 is met afstand de meest geproduceerde EV ooit

Tesla blijft records breken in de wereld van elektrisch rijden. Het is bekend dat de Tesla Model 3 een erg succesvolle elektrische auto is, maar als we dat in cijfers gepresenteerd krijgen dringt pas echt door hóe succesvol. De Tesla Model 3 is binnenkort de eerste elektrische auto waarvan er wereldwijd meer dan een miljoen zijn gebouwd. Daarmee is de Model 3 met flinke afstand de meest geproduceerde EV ooit. Bent u de volgende die instapt? Bij ActivLease kunt u de Tesla Model 3 uit voorraad leasen tegen een scherp tarief.

Op weg naar 2 miljoen Tesla’s

Van de Model 3 en Model Y samen zijn er al wel meer dan een miljoen exemplaren gebouwd. Op 31 maart 2021 waren dit precies 1.074.046 stuks. Hiermee ligt het aantal Model 3 en Model Y modellen dat is gebouwd maar keer zo hoog als het aantal Model S en Model X modellen dat is geproduceerd. Tesla is hiermee met ruime voorsprong de meest succesvolle fabrikant van elektrische auto’s wereldwijd. Van de nummer 2 op de lijst, de Nissan Leaf, zijn er totaal 500.000 stuks gebouwd van de eerste en tweede generatie samen. Dit model is al sinds 2012 verkrijgbaar, terwijl de Model 3 in 2017 in de VS geïntroduceerd werd.

Tesla Model 3

De Model Y moet in 2021 naar Nederland komen

Hoewel al deze cijfers aangeven dat Tesla oppermachtig is in het ontwikkelen en produceren van elektrische modellen, is het merk nog lang niet klaar. Naar verwachting is eind dit jaar de Model Y in Nederland te leasen. Dit is een crossover SUV die grotendeels gebaseerd is op de Model 3, maar ook leverbaar wordt met derde zitrij, waarmee tot 7 personen kunnen worden vervoerd. Later moet ook nog de sportieve Roadster verschijnen, die tot duizelingwekkende prestaties in staat is.

Het Supercharger netwerk groeit mee

Ook het eigen Supercharger netwerk van Tesla doet goede zaken, want onlangs is de mijlpaal van 6.000 Supercharger locaties in Europa bereikt. In Nederland zijn inmiddels al 528 Superchargers te vinden op 33 verschillende locaties, waarbij Tesla's razendsnel weer kunnen worden opgeladen.

ActivLease is expert in Tesla leasen

De Tesla Model 3 is met een actieradius van 448 kilometer voor de Standard Range Plus en 580 kilometer voor de Long Range hoe dan ook uitstekend geschikt is voor dagelijks gebruik en langere afstanden. Met een Tesla ervaart u bovendien zowel indrukwekkende prestaties en high-tech functies. Vraag vandaag nog een vrijblijvende leaseofferte bij ons aan, dan kunt u de Model 3 snel zelf rijden! Wacht u liever op de Model Y? Deze is er vanaf 64.000 euro, met een actieradius van 505 kilometer. Bij ActivLease is de Model Y nu al te reserveren.

Lease acties voor de Tesla Model 3 bij ActivLease

55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Tesla Model 3
Beste prijs
55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Netto bijtelling:
€ 209,-
Actieradius:
448 km
Leaseprijs:
€ 608,-
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Tesla Model 3
Beste prijs
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Netto bijtelling:
€ 264,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 699,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 is met afstand de meest geproduce...