ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOp vakantie met de Tesla? Gebruik het Superchar...

Op vakantie met de Tesla? Gebruik het Supercharger netwerk

28-07-2020

Op vakantie met de Tesla? Gebruik het Supercharger netwerk

Deze zomer zullen meer mensen dan gebruikelijk met de auto op vakantie gaan vanwege de vrijheid en onafhankelijkheid dat het biedt. Ook met een Tesla hoeft het buitenland opzoeken geen problemen op te leveren. Tesla rijders hebben namelijk het voordeel dat iedere Tesla toegang heeft tot het Supercharger netwerk. Dit supersnelle laadnetwerk is speciaal voor het afleggen van lange afstanden aangelegd. Het Supercharger netwerk is bovendien sneller dan ooit! Bij ActivLease least u de populaire Tesla Model 3 nog uit voorraad!

Het Supercharger netwerk blijft doorgroeien

De Tesla Supercharger is nog steeds het snelste oplaadnetwerk ter wereld. Omdat het slim is verdeeld over populaire autoroutes, kunt u met uw Tesla overal komen. Op dit moment zijn er bijna 17.500 Supercharger laders, verdeeld over bijna 2.000 laadstations. En dit aantal blijft hard groeien, want er worden constant nieuwe laadstations bijgebouwd. Wanneer er een bestemming op het Tesla touchscreen wordt ingevoerd leidt de route u automatisch langs goed bereikbare Superchargers onderweg. In ongeveer 30 minuten wordt de auto dan weer vol geladen.

Supercharger V3 is sneller dan ooit

De nieuwste versie van de Supercharger, V3 genaamd, kan tot wel maximaal 250 kW snelladen! De Tesla Model 3, een van de populairste leasewagens van dit moment, is al compatible met de snelle Supercharger V3 en kan zo na slechts 5 minuten laden weer maximaal 120 kilometer rijden. De meeste EV’s kunnen met snelladen maximaal 150 kW laden. Nu is dit natuurlijk al erg snel, maar het is duidelijk dat Tesla met de Supercharger unieke snelheden weet te halen. Sinds kort zijn de eerste Superchargers V3 in Nederland te vinden en ook dit aantal wordt snel uitgebreid.

Lease uw Tesla bij de expert in elektrisch rijden

Ook al zit de concurrentie ze op de hielen, Tesla blijft aan de weg timmeren als marktleider in elektrisch rijden. Niet voor niets was de Model 3 de populairste leasewagen van heel 2019. Bij ActivLease hebben we veel ervaring met Tesla en kunt u de Model 3 uit voorraad leasen. Alleen dit jaar profiteert u nog van de gunstige 8% bijtelling! Ook kunt u bij ons de Model Y al reserveren, die voor volgend jaar op de planning staat. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOp vakantie met de Tesla? Gebruik het Superchar...