ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S P100D rijdt sneller en langer dan...

Tesla Model S P100D rijdt sneller en langer dan ooit!

25-08-2016

Tesla Model S P100D rijdt sneller en langer dan ooit!

Tesla heeft de nieuwe generatie van de Model S en Model X onthuld en de cijfers zijn indrukwekkend! De Tesla Model S P100D, zoals de nieuwe uitvoering heet, krijgt een groter accupakket en verbeterde koeling in de aandrijflijn. Dat vertaalt zich naar een grotere elektrische actieradius en een acceleratie vergelijkbaar met een supercar. Tesla beweert nu dat de Tesla Model S - met 0 naar 100 kilometer per uur in 2,6 seconden - zelfs een van de snelste productieauto’s ter wereld is. En geheel zonder CO2-uitstoot wat hem extra interessant maakt om te leasen bij ActivLease.

Model S P100D actieradius: 613 km

De Tesla Model S P100D acceleratie heeft dus de beroemde Ludicrous Mode uit de huidige P90D uitvoering al overtroffen. Ook het nieuwe accupakket maakt ons enthousiast over Elon Musks kindje. De huidige Tesla uitvoering kan met een een 90 kWh accupakket al flinke afstanden overbruggen. Nu heeft Tesla het accupakket naar 100 kWh vergroot. De actieradius stijgt daardoor theoretisch van ongeveer 556 km tot 613 km. De Model S is straks wederom te leasen als een four wheel drive, net als de Model X.

Tesla Model X P100D sneller, met groter accupakket

Net als zijn broer krijgt de Tesla Model X P100D extra power. De elektrische SUV haalt binnen 0 naar 100 km / u in 3 ronde seconden. Met een volgeladen accupakket haalt u straks ongeveer 542 kilometer.

Tesla Model X P100D

Nieuwe Tesla leasen? 4% bijtelling? Vraag een offerte aan

Indrukwekkende cijfers van Tesla die mooi gecombineerd kunnen worden met de 4% bijtelling die de overheid aan elektrische leaserijders biedt de komende jaren. De Tesla Model S P100D en Tesla Model X P100D worden momenteel geproduceerd in de Tesla fabrieken. Wanneer de eerste lichting verschijnt is nog onbekend. Wel kunt u bij ActivLease informeren naar de leasemogelijkheden en diverse upgrades. Vraag om een offerte voor de Model S dan wel Model X of bekijk onze Tesla voorraadmodellen. Wij kunnen u tevens op de hoogte houden wanneer de P100D leverbaar is.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S P100D rijdt sneller en langer dan...