ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Model Y vs Tesla Model 3: welke is het sn...

Tesla Model Y vs Tesla Model 3: welke is het snelst?

27-03-2020

Tesla Model Y vs Tesla Model 3: welke is het snelst?

De Tesla Model Y wordt sinds kort geleverd in de VS en de eerste fans hebben hem al uitgeprobeerd op de racebaan! Eén grote Tesla-fan heeft de Model Y zelfs tegenover de Tesla Model 3 gezet, om te kijken of beide Performance modellen aan elkaar gewaagd zijn. Ook de minstens zo indrukwekkende Model X waagt een dragrace tegen de Model Y. Welke Tesla is nu de snelste? Je ziet de video hieronder! De Tesla Model 3, Model X en Model S zijn uit voorraad leverbaar bij ActivLease. Lease elektrisch in 2020 met diverse fiscale voordelen.

Tesla dragrace

De Tesla’s leggen een kwart mijl (ongeveer 400 meter) af om hun prestaties te testen. De Tesla Model Y is vers van de fabrieksband gerold en zou dus de meest indrukwekkende auto op de testbaan moeten zijn, toch? Of is de Tesla Model 3 Performance toch sneller? Bekijk hier het filmpje.

Tesla Model 3 is sneller dan de Tesla Model Y!

Het resultaat: ook de Tesla Model Y is weer een supersnelle elektrische auto! Alleen de Tesla Model 3 en Model X laten hem momenteel nog stof happen. Alle drie de modellen zijn Performance edities in de video en overbruggen de 400 meter in iets meer dan 11 seconden. Met name de Model 3 schiet als een kogel de Model Y voorbij aan de start!

De tester speculeert dat Tesla nog een software update ontwikkelt voor de Model Y, zodat de prestaties nog kunnen verschillen. Maar op het moment zijn de Tesla Model X en Model 3 uitstekende elektrische auto’s, voor de leaserijder die van een beetje snelheid houdt.

Tesla Model 3 op voorraad

ActivLease accepteert momenteel bestellingen voor de Tesla Model Y en verwacht dat de levering begin 2021 start in Nederland. Zowel de Tesla Model X als Tesla Model 3 zijn nu uit voorraad leverbaar bij ons, in diverse uitvoeringen waaronder de Performance editie. Beide modellen zijn zeer populair onder leaserijders en de Model 3 verovert al maanden de plek van best verkochte elektrische auto in Nederland. Tesla heeft de productie van het model flink opgeschaald dus de levertijd is nu aanzienlijk korter.

Tesla Model 3 leasen? Kies ActivLease!

Interesse om een Tesla Model 3 te leasen of een ander model? Bekijk onze voorraad direct online en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u met het samenstellen van de perfecte Tesla Model 3 lease voor uw situatie en kunnen u tevens informeren over de vele fiscale voordelen die komen bij een elektrische auto leasen.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.