ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogToyota bZ4X, Nissan Ariya en Kia EV6 - 3 elektr...

Toyota bZ4X, Nissan Ariya en Kia EV6 - 3 elektrische SUV's vergeleken

19-05-2023
Toyota bZ4X, Nissan Ariya en Kia EV6 - 3 elektrische SUV's vergeleken

Als u op zoek bent naar een elektrische SUV voor het hele gezin kan de keuze best lastig zijn. Gelukkig hebben de auto experts van Top Gear drie van de populairste elektrische SUV’s getoetst en vergeleken. Ze gaan op pad met de Toyota bZ4X, Nissan Ariya en Kia EV6, en alle 3 de modellen hebben eigenschappen die ze uniek maken. U kunt alle drie de modellen nu uit voorraad leasen bij ActivLease en doe dat zeker in 2023, want dan profiteert u maximaal van de lagere bijtelling en andere fiscale voordelen bij elektrisch leasen.

Elektrische SUV’s zijn al een aantal jaren populair en dankzij steeds efficiëntere elektromotoren en grotere accupakketten zijn ze beter dan ooit. Voorop lopen de Japanse en Koreaanse autofabrikanten, vandaar dat Top Gear deze drie elektrische SUV’s grondig bestudeert. Welke is er de beste volgens hen? Het goede nieuws is op hun eigen manier opvallen bij de kritische autokenners, ze zijn over alle drie enthousiast.

Toyota bZ4X heeft unieke offroad eigenschappen

De Toyota bZ4X valt op met sterke rijeigenschappen. Top Gear is fan van het grote infotainmentscherm en het exterieur van de elektrische SUV: lekker hoekig en dominant. Precies bijzonder genoeg voor een eigenzinnige SUV. De Toyota bZ4X kan snelladen tot wel 150 kW en binnen 32 minuten is 80 procent van de 71,4 kWh batterij opgeladen. De bZ4X heeft 510 kilometer maximale actieradius (WLTP-meting). De Toyota bZ4X rijdt “competent en solide” en de vierwielaangedreven versie heeft ook serieuze offroad eigenschappen. Dit maakt hem uniek onder andere elektrische SUV’s. U kunt de Toyota bZ4X nu leasen bij ActivLease.

Toyota bZ4X ActivLease

Nissan Ariya heeft een ruim en premium interieur

De Nissan Ariya valt op met zijn moderne uiterlijk en trendy interieur wat voor een luxe ervaring zorgt. Top Gear vind de Ariya ook ruim en verrassend efficiënt ingedeeld. Met zijn grotere accupakket (87 kWh) scoort de Nissan Ariya punten en hij heeft 529 kilometer maximale actieradius (WLTP-meting). Hij kan 130 kW snelladen dus binnen 35 minuten is de accu bijna volledig opgeladen. U kunt de Nissan Ariya nu leasen bij ActivLease.

Nissan Ariya leasen

Kia EV6 laadt het snelst

De Kia EV6 valt op door zijn snelle laadtijden en spannende rijgedrag. De Kia EV6 heeft ook een 800-volt laadsysteem met geavanceerd hittemanagement. Dat betekent dat de 74 kWh-accu met maximaal 233 kW geladen kan worden. In theorie bent u maar 18 minuten kwijt om het accupakket tot 80 procent vol te krijgen. De Kia EV6 is al een erg populaire zakelijke leaseauto en werd in 2022 bovendien gekozen tot auto van het jaar!

Kia EV6 leasen

Lease uw elektrische SUV bij ActivLease

De Toyota bZ4X, de Nissan Ariya en de Kia EV6 zijn kortom stuk voor stuk interessante keuzes als u op zoek bent naar een zakelijke leaseauto die geschikt is voor het hele gezin. Natuurlijk zijn deze modellen allemaal te leasen bij ActivLease. Bekijk meteen onze elektrische voorraad en vraag vandaag nog een vrijblijvende leaseofferte aan. Onze vriendelijke medewerkers lopen u door de voordelen heen van elektrisch leasen in 2023.

Bron: Top Gear

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogToyota bZ4X, Nissan Ariya en Kia EV6 - 3 elektr...