ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Toyota Prius Plug-in Hybrid uitgesteld naar Q1...

Toyota Prius Plug-in Hybrid uitgesteld naar Q1 2017

04-11-2016

Toyota Prius Plug-in Hybrid uitgesteld naar Q1 2017

De Toyota Prius Plug-in Hybrid zou deze maand in Nederland geleverd worden maar helaas heeft de importeur bevestigd dat dit niet gaat gebeuren. Autovisie meldt dat door vertragingen in het fabricageproces, de Prius hybride pas in het eerste kwartaal van 2017 Nederland zal bereiken. Voor meer informatie over het leverproces van de Toyota Prius Plug-in Hybrid, kan u contact opnemen met ActivLease. Een hybride lease in 2016 is bijzonder voordelig door de huidige bijtellingsregels. Bekijk hier onze aanbiedingen voor plug-in hybrids die dit jaar nog in aanmerking komen voor 15% bijtelling.

Kleine eerste levering

De Toyota Prius Plug-in Hybrid werd deze zomer onthuld met een leverdatum voor eind 2016. Nu is gebleken dat de Japanse fabriek slechts een kleine eerste levering gepland heeft en dat de verkoop in eigen land voorrang krijgt. Toyota heeft ook extra checks ingesteld voor de hybrid Prius, om de hoge kwaliteit van het eindproduct te waarborgen.

Lease in 2016 met extra voordeel

Het leasen van een hybride auto wordt in 2017 minder voordelig doordat de bijtellingsregels strenger worden gemaakt. De lage CO2-uitstoot van veel hybrides betekent nu nog 15% bijtelling maar vanaf 1 januari 2017 wordt dat 22% bijtelling. Lees onze blog voor een overzicht van de nieuwe bijtellingsregels.

Toyota Prius 2017

ActivLease plug-in hybrid aanbiedingen

ActivLease heeft verscheidene uitvoeringen van de Volkswagen Passat GTE Connected Series en Volkswagen Golf GTE Connected Series op voorraad met een van de laagste leaseprijzen van Nederland! Wilt u graag een hybrid leasen in 2016 met de beste kwaliteit? Bekijk hier onze voorraad en lees meer over de geweldige productdetails van de Golf GTE en Passat GTE.

De Toyota Prius Plug-in Hybrid is begin 2017 leverbaar bij ActivLease. Nu al kan u een leaseofferte aanvragen bij onze adviseurs of een informerend gesprek aanvragen. Ook de huidige Toyota Prius modellen zijn beschikbaar voor operationeel leasen en financieel leasen. Vraag naar de mogelijkheden! 

Relevante artikelen

Nieuwe Toyota Corolla Hybrid ook als sedan, vanaf voorjaar 2019 te leasen

22-11-2018 | De Toyota Corolla keert na jaren weer terug op de Nederlandse leasemarkt. Het Japa...

Lees verder

Toyota toont waterstofauto met bereik van 1000 kilometer

25-10-2017 | De Tokyo Motor Show start 27 oktober en Toyota is van plan hun nieuwe conceptauto...

Lees verder

Toyota nadert doorbraak met betere accu voor elektrische auto's

28-07-2017 | Elektrische auto's kunnen steeds verder rijden zonder opladen, door betere en grot...

Lees verder

De i-Tril concept is Toyota's elektrische stadsauto van de toekomst

15-03-2017 | Vier jaren zijn voorbij sinds Toyota haar i-Road aan de wereld toonde en nu is de...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.