ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogUw volgende lease auto een elektrische auto?

Uw volgende lease auto een elektrische auto?

29-02-2016
Uw volgende lease auto een elektrische auto?

Uw volgende lease auto een elektrische auto?

De elektrische auto is uiteraard om meerdere redenen interessant, onder meer omdat deze geen fossiele brandstoffen gebruikt en dus geen CO2 uitstoot heeft. Daarnaast is het voor de zakelijke rijder, die een elektrische auto operational of financial wil leasen, interessant om te profiteren van een lage bijtelling van slechts 4%

De prijs en fiscale waarde van een elektrische auto wordt grotendeels bepaald door het accupakket. Elektrisch rijden is dan nog niet voor iedereen weggelegd. Maar er is goed nieuws! De prijzen van de accu's zijn afgelopen jaar met ruim 35 procent gedaald en zullen komende jaren nog veel lager gaan worden. Er zal dan ook een omslag punt in de nabije toekomst gaan komen dat electrische auto's goedkoper te produceren zijn dan een auto met een benzine of diesel motor.

Met de dalende accuprijzen, een landelijk netwerk van laadstations én een technische ontwikkeling waarbij de capaciteit en dus actieradius van de accu sterk zal verbeteren is de elektrische auto de auto voor de toekomst. Daanaast zal het steeds makkelijker worden om je auto te laden, laadpalen kan je ook mee leasen in je leasecontract wat je afsluit met de leasemaatschappij. 

De kans is dan ook erg groot dat je volgende auto een elektrische Mercedes B 250e, Nissan Leaf, Opel Ampera-e, Volkswagen e-Golf of Renault Zoe is, welke je vervolgens voor een zeer scherp operational of financial lease tarief via ActivLease kunt leasen.

Bent u nu al toe aan een nieuwe elektrische lease auto? Kijk naar de 4% auto's en de Hybrid auto's die u via ActivLease kunt lease  en vraag een operational of financial lease offerte aan op maat.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogUw volgende lease auto een elektrische auto?