ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVanaf mei te leasen: de Porsche Taycan Cross Tu...

Vanaf mei te leasen: de Porsche Taycan Cross Turismo

05-03-2021

Vanaf mei te leasen: de Porsche Taycan Cross Turismo

De hogere, ruimere versie van de Porsche Taycan is eindelijk onthuld! Zeg maar hallo tegen de Porsche Taycan Cross Turismo. Vanaf mei 2021 kunnen we hem verwelkomen in Nederland en uiteraard kunt u hem dan leasen bij ActivLease. De Cross Turismo ziet er niet alleen stoerder en groter uit, hij komt standaard met vierwielaandrijving, luchtvering en een grotere accu. Lease de Porsche Taycan Cross Turismo in 2021 en profiteer van 12% bijtelling en nog meer voordelen.

Meer ruimte voor bagage en inzittenden

Met 1.409 mm is de Porsche Taycan Cross Turismo iets hoger dan de standaard Taycan en dat kan nog verder vergroot worden met het optionele Off-Road pakket. Dat is niet het enige verschil want de Cross Turismo is over het algemeen een stukje groter. Dat is vooral aan de daklijn en de grotere achterruit te zien. Natuurlijk kunt u ook meer bagage kwijt achterin; de bagageruimte is met neergeklapte achterbank maar liefst 1.212 liter. Bovendien heeft een elektrische auto nog een voordeel: voorin de Porsche Taycan Cross Turismo kunt u nog eens 82 liter kwijt. De extra ruimte is uiteraard ook lekker voor de inzittenden. Met name mensen op de achterbank kunnen genieten van meer been- én hoofdruimte.

De Taycan 4

Maar hoe zit het met de prestaties, is de Porsche Taycan Cross Turismo meer dan alleen een stoer uiterlijk? Goed nieuws: hij is sneller dan de standaard Taycan! De basisuitvoering wordt Taycan 4 genoemd en geniet alsnog van vierwielaandrijving. Uit stilstand is hij daarom net wat sneller dan de normale Taycan met achterwielaandrijving. Op papier is de topsnelheid wat meer begrensd maar u krijgt alsnog een lekker hoog vermogen.

456 km actieradius

De Porsche Taycan Cross Turismo levert met zijn twee motoren 380 pk op en krikt dat in overboost op naar een dikke 476 pk. Het grotere accupakket hielp ook mee met de WLTP-meting: volgens die test is de Cross Turismo actieradius maximaal 456 km op één lading.

Porsche Taycan Cross Turismo uitvoeringen

Die cijfers verschillen wel iets met de luxere modelvarianten van de Taycan 4; die komen met een hoger vermogen en een stoerdere uitrusting. Oplopend gaat het om de Porsche Taycan 4S Cross Turismo, de Turbo Cross Turismo en als topmodel de Turbo S Cross Turismo.

Porsche Taycan Cross Turismo leasen met lage bijtelling

Prijzen zijn ook al bekend voor de nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo modellijn. Interesse om de Taycan Cross Turismo te leasen? Onze vriendelijke medewerkers sturen u graag vrijblijvende leaseofferte en kunnen ook adviseren over de beste uitvoering en voor welke milieuvoordelen u in aanmerking komt met een elektrische leaseauto. De Porsche Taycan Cross Turismo verschijnt mei 2021 bij ActivLease dus u profiteert sowieso van de lage 12% bijtelling. Ook de huidige Porsche Taycan kunt u nu leasen uit voorraad.

Lease acties voor de Porsche Taycan Cross Turismo bij ActivLease

83.7kWh 360kW 4S
Porsche Taycan Cross Turismo
Beste prijs
83.7kWh 360kW 4S
Netto bijtelling:
€ 743,-
Actieradius:
452 km
Leaseprijs:
€ 1.336,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVanaf mei te leasen: de Porsche Taycan Cross Tu...