ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Hyundai Kona Electric (2021) dit jaa...

Vernieuwde Hyundai Kona Electric (2021) dit jaar nog leverbaar!

30-09-2021
Vernieuwde Hyundai Kona Electric (2021) dit jaar nog leverbaar!

Op zoek naar een betaalbare elektrische crossover die u dit jaar nog kunt rijden? Houd dan deze leaseactie goed in de gaten! Hyundai levert namelijk een beperkt aantal exemplaren van de vernieuwde Kona Electric, waarmee zakelijke rijders nog in aanmerking komen voor 12% bijtelling. Interesse? U kan direct al een vrijblijvende leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Levering 2021

De Kona Electric uitvoeringen die dit jaar nog naar Nederland komen zijn voorzien van het grote 64 kWh accupakket met een WLTP-actieradius van 484 kilometer. Wie zeker wil zijn van levering in 2021 kan kiezen uit drie uitvoeringen: het instapmodel Comfort (inclusief warmtepomp en navigatie), de Fashion of de luxere Premium. Andere uitvoeringen gaan waarschijnlijk pas volgend jaar de weg op.

Facelift Kona Electric

Wat er precies anders aan de nieuwe Kona EV? Hyundai heeft vooral het uiterlijk van de elektrische crossover gefacelift. De grille aan de voorkant is verdwenen en de bumpers rondom de wielen zijn nu in de carrosseriekleur in plaats van zwart. Ook van binnen zijn er wat fraaie aanpassingen. Zo zijn de knoppen van het centrale touchscreen naar de onderkant verhuisd en heeft Hyundai een verbeterd digitaal scherm achter het stuur gemonteerd.

Hyundai Kona Electric

Indrukwekkende actieradius

De Kona Electric kan verder weer rekenen op de techniek waarmee het huidige model indruk maakte. Er is keuze uit twee accupakketten met een WLTP-range van 305 km (39 kWh) tot 484 km (64 kWh). Het long range model wordt aangedreven door een elektromotor die goed is voor 204 pk.

Met zijn ruime actieradius en crossover-looks is de Kona Electric één van de meest gewaardeerde elektrische leaseauto’s van de afgelopen jaren. Sinds de lancering zijn er al 100.000 exemplaren verkocht in Europa. Ook bij ActivLease zijn we fan en we kunnen u een uiterst scherpe leaseprijs aanbieden. Rijdt u liever iets ruimers? We hebben ook de indrukwekkende Hyundai IONIQ 5 nog leverbaar met 12% bijtelling!

Lease acties voor de Hyundai KONA Electric* bij ActivLease

64kWh Business, Serenity White Mica INCL ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Hyundai KONA Electric
Direct leverbaar/rijden
64kWh Business, Serenity White Mica INCL ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Netto bijtelling:
€ 266,-
Actieradius:
484 km
Leaseprijs:
€ 649,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Hyundai Kona Electric (2021) dit jaa...