ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVers uit Zweden: de gloednieuwe Volvo V60!

Vers uit Zweden: de gloednieuwe Volvo V60!

22-02-2018
Vers uit Zweden: de gloednieuwe Volvo V60!

Volvo haalt al enige tijd de bezem door zijn modellenprogramma en dit keer heeft de populaire Volvo V60 een facelift gekregen. De Zweedse stationwagon gebruikt nu hetzelfde platform als de XC60 en is daardoor langer, ruimer en een stuk moderner dan zijn voorganger. Het nieuwe model is binnenkort leverbaar in Nederland en bij ActivLease kan u de veelbelovende leaseauto per direct bestellen voor een financial of operational lease. ActivLease is uw Volvo leaseintermediair en geeft u de prijzen én beelden van de vernieuwde Volvo V60.

Nieuwe Volvo V60 vanafprijs

De nieuwe Volvo V60 is komende zomer beschikbaar in de showroom en heeft een vanafprijs van 43.995 euro. U kunt dan kiezen tussen het basismodel met D3 dieselmotor en de T5 benzine als Momentum. Een sterkere D4-motor kost tenminste 44.995 euro. De grootste klapper is de plug-in hybride met T8 Twin Engine. Deze heeft maar liefst 390 pk totaal vermogen, is uitgevoerd als luxe Inscription en gaat voor 58.995 euro. Benzine rijden in de V60 gaat standaard met een Geartronic automaat, bij een dieselmotor kost dat 2.000 euro extra.

Bekijk hieronder het introductiefilmpje met beelden van de nieuwe Volvo V60:

Behoorlijke standaarduitrusting

Net als alle nieuwe leaseauto’s van Volvo is de V60 voorzien van enorm veel luxe en veiligheidssystemen. De standaarduitrusting is al zeer behoorlijk en bevat een digitaal instrumentenpaneel, LED-koplampen, 9 inch touchscreen en een handsfree achterklep. Met laatstgenoemde heeft u eenvoudig toegang tot de bagageruimte, die ten opzichte van het vorige model groeit naar 529 liter. De V60 is verder uit te breiden met opties zoals een Head-up Display, panoramadak, Sensus navigatie en stoelverwarming.

Veiligheid en assistentie

Wederom standaard aanwezig op de Volvo V60 is City Safety, waarmee de leaseauto botsingen kan voorkomen of de impact hiervan verminderd. Het veiligheidssysteem kan voetgangers en fietsers herkennen en zorgt ervoor dat de auto zelfstandig afremt bij een gevaarlijke situatie. Het optionele Pilot Assist heeft een upgrade gekregen en presteert nu beter in bochten. Andere assisterende functies in de V60 zijn Cruise Control, verkeersbordherkenning, Lane Keeping Aid en Lane Departure Warning.

2018 Volvo V60

Nieuwe Volvo V60 leasen doet u bij ActivLease

De vernieuwde Volvo V60 kan u per direct bestellen bij ActivLease in alle uitvoeringen en kleuren. Wilt u voordelig het huidige model V60 zakelijk leasen? Het is een uitstekende estate voor zakelijke rijders die ook indruk maakt als gezinsauto. Bekijk onze voorraad met de beste V60 deals en vraag een leaseofferte aan. Onze vriendelijke medewerkers gaan meteen voor u aan de slag!

Bron: Volvo

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVers uit Zweden: de gloednieuwe Volvo V60!