ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: BMW i7 Review - De ULTIEME 7-Serie met 8...

Video: BMW i7 Review - De ULTIEME 7-Serie met 8K bioscoop

03-02-2023
Video: BMW i7 Review - De ULTIEME 7-Serie met 8K bioscoop

BMW lanceert de compleet nieuwe 7-Serie als volledig elektrische i7! De BMW i7 is een imposante verschijning en groter dan de 7-Serie ooit is geweest. De groei van de limousine is te merken in het interieur, want binnenin de i7 ontbreekt het u werkelijk aan niets. Naast een verrassende hoeveelheid ruimte pakt BMW groots uit met de nieuwste technologie, met als kers op de taart het indrukwekkende 8K Theatre Screen. Hoe dit eruit ziet? Ontdek het in onze nieuwe EV TEST!

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De BMW i7 is te leasen bij ActivLease

Voor onze review gaan we op pad met een rijk uitgeruste BMW i7 xDrive60, voorzien van M Sportpakket. Ondanks z’n grote formaat en gewicht haalt de i7 nog een grote actieradius tot wel 625 kilometer! Bent u overtuigd van dit toppunt van elektrische luxe? Bij ons kunt u vrijblijvend een persoonlijke lease aanbieding aanvragen. Ook voor alternatieven als de Mercedes-Benz EQS en BMW iX kunt u bij ons terecht!

Lease acties voor de BMW i7 bij ActivLease

105kWh eDrive50 Privilege Edition
BMW i7
Binnenkort
105kWh eDrive50 Privilege Edition
Netto bijtelling:
€ 813,-
Actieradius:
611 km
Leaseprijs:
€ 1.314,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: BMW i7 Review - De ULTIEME 7-Serie met 8...