ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: EV WIJZER - Hoe rijdt een elektrische auto op Circuit Zandvoort?

08-10-2021

Video: EV WIJZER - Hoe rijdt een elektrische auto op Circuit Zandvoort?

Met een elektrische auto over het circuit rijden. Is dat net zo spectaculair als met een brandstofauto? Hoewel de meeste leaserijders niet wekelijks op het circuit rijden zijn er wel duidelijk verschillen te merken in de elektrische modellen en hun rijgedrag. Het is al lang duidelijk dat ook sportwagens met serieuze prestaties elektrisch kunnen zijn. Dat bewezen de Porsche Taycan en de Audi e-tron GT. Maar er zijn ook meer betaalbare EV’s die speelse en sportieve rijeigenschappen hebben! Wij vergelijken een aantal modellen in de nieuwe EV WIJZER.

Sportief rijden met een elektrische auto's

Dankzij het direct beschikbare vermogen van de elektromotor zijn EV’s lekker vlot om sportief mee te rijden. Daarnaast hebben ze nog een voordeel op het circuit, namelijk het lage zwaartepunt. Het zwaarste onderdeel van een elektrische auto is het accupakket, en dat is in de bodem verwerkt. Enkele opvallend sportieve EV’s zijn de Mini Electric en de Cupra Born. Ook de Polestar 2 is lekker sportief, aangezien Polestar van oorsprong een performance merk is. Het optionele Performance Pack doet daar nog een flinke schep bovenop!

Welkom bij de EV WIJZER

In deze videoreeks komt alles voorbij wat u moet weten als het gaat om duurzame mobiliteit. Achter elektrische auto’s zit veel nieuwe techniek en dat brengt andere termen met zich mee dan wat we gewend zijn. In de EV WIJZER beantwoorden we al uw vragen over de nieuwste elektrische auto’s, de technieken én elektrisch rijden. En als u dan klaar bent om zelf de elektrische overstap te maken, bent u bij ons aan het goede adres. Bij ActivLease hebben we de beste lease deals voor de nieuwste EV’s. Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Lease een elektrische auto uit voorraad bij ActivLease

Alleen dit jaar nog zijn elektrische auto’s te leasen met slechts 12% bijtelling. Bij ActivLease kunt u een leaseofferte aanvragen voor alle populairste modellen. Zoals de Polestar 2, de Mini Electric uit de video, maar ook van de ruime Skoda Enyaq en Volvo XC40 Recharge hebben wij nog voorraadmodellen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Hoe rijdt een elektrische au...