ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Hoe zit het met milieuzones...

Video: EV WIJZER - Hoe zit het met milieuzones en elektrische bedrijfswagens?

22-10-2021

Video: EV WIJZER - Hoe zit het met milieuzones en elektrische bedrijfswagens?

Steeds meer steden in Nederland voeren een milieuzone in. Dit is een gebied waar oudere benzine- of dieselmotoren niet meer worden toegelaten, om steden schoner te houden en ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit niet verder achteruit gaat. Nu worden de bestaande milieuzones al steeds strenger, maar vanaf 2025 komen er zelfs zero-emissie zones. Deze zijn dus geheel uitstootvrij! Hoe zit dit dan met zakelijk verkeer? Met een elektrische bedrijfswagen zijn deze milieuzones te omzeilen. Wij vertellen er alles over in onze EV WIJZER.

Is het nu tijd om over te stappen?

Is dit dan al een goed moment om over te stappen naar een elektrische bedrijfswagen? Gelukkig zijn er al vele alternatieven voor de dieselbus die net zo praktisch in gebruik zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Mercedes-Benz eVito uit het filmpje, of naar de Peugeot e-Expert of de Opel Vivaro-e. Qua laadruimte levert u niets in en ook de elektrische varianten zijn in vele configuraties te leasen. Voor vele ondernemers zal een elektrische bus dé oplossing zijn om naar alle klussen in de binnensteden te kunnen blijven rijden. Kijk het filmpje om alles te weten te komen over de verschillende soorten milieuzones.

Welkom bij de Activ EV WIJZER

In deze videoreeks komt alles voorbij wat je moet weten als het gaat om duurzame mobiliteit. Achter elektrische auto’s zit veel nieuwe techniek en dat brengt andere termen met zich mee dan wat we gewend zijn. In de Activ EV WIJZER beantwoorden we al jouw vragen over de nieuwste elektrische auto’s, de technieken én elektrisch rijden. En als je dan klaar bent om zelf de elektrische overstap te maken, ben je bij ons aan het goede adres.

Lease een elektrische bedrijfswagen bij ActivLease

De overheid is volop bezig om elektrisch rijden te stimuleren. Ook elektrische bedrijfswagens horen hierbij. Als u nu overstapt kunt u profiteren van diverse subsidies, zoals MIA, KIA en SEBA. Bij ActivLease kunnen we u hier natuurlijk over adviseren. Ook kunt u direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Mercedes-Benz eVito, de Peugeot e-Expert, de Opel Vivaro-e of een andere elektrische bedrijfswagen.

Lease acties voor de Mercedes Vito (Gesloten bestel) bij ActivLease

35kWh eVito L2 Lang
Mercedes Vito
35kWh eVito L2 Lang
 
Actieradius:
150 km
Leaseprijs:
€ 736,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Hoe zit het met milieuzones...