ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Mercedes-Benz eVito Review - De premium...

Video: Mercedes-Benz eVito Review - De premium elektrische bedrijfswagen?

15-10-2021

Video: Mercedes-Benz eVito Review - De premium elektrische bedrijfswagen?

De Mercedes-Benz Vito is al jarenlang een icoon onder de bedrijfswagens. En met de elektrische variant, genaamd eVito, heeft Mercedes hem ook al helemaal klaargemaakt voor de toekomst! Met steeds strengere milieuzones in de grote steden is een elektrische bus dé manier om optimaal te blijven werken. Daarbij rijdt een elektrische bestelauto lekker stil en comfortabel en profiteert u van diverse regelingen en subsidies vanuit de overheid. Is de Mercedes-Benz eVito een waardig alternatief voor de Peugeot e-Expert en Opel Vivaro-e? U ziet het in onze EV TEST!

Offerte aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor elke elektrische auto makkelijk te vergelijken is. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat u ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

Mercedes eVito of andere elektrische bestelauto leasen bij ActivLease

Met een actieradius van 137 kilometer is de Mercedes-Benz eVito vooral geschikt voor werkzaamheden in de stad. Wilt u grotere afstanden afleggen met een elektrische bedrijfswagen? Kijk dan eens naar de Peugeot e-ExpertOpel Vivaro-e of Toyota PROACE Electric. En vergeet niet onze EV TEST van deze modellen te bekijken. Onze leaseadviseurs kunnen u verder adviseren in welke elektrische bestelbus het beste bij u past. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Mercedes-Benz eVito!

Lease acties voor de Mercedes Vito (Gesloten bestel) bij ActivLease

35kWh eVito L2 Lang
Mercedes Vito
35kWh eVito L2 Lang
 
Actieradius:
150 km
Leaseprijs:
€ 736,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Mercedes-Benz eVito Review - De premium...