ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Lexus UX300e Review - Luxe EV met veel c...

Video: Lexus UX300e Review - Luxe EV met veel comfort en een sterk verlaagde prijs!

10-09-2021

Video: Lexus UX300e Review - Luxe EV met veel comfort en een sterk verlaagde prijs!

De UX300e is het eerste volledig elektrische model van Lexus. Het is een compacte suv, gemaakt voor de stad en zoals bij elke Lexus ligt de nadruk op een premium afwerking en luxe eigenschappen. Onlangs heeft Lexus de prijzen van deze luxe stads EV spectaculair verlaagd. De instapuitvoering is zo opeens 10.000 euro goedkoper en bij de luxere uitvoeringen loopt dit voordeel op tot bijna 12.000 euro. Is hij dankzij z'n recente prijsdaling nu voor meer leaserijders interessant? Bekijk het snel in onze EV TEST!

Offerte aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De Lexus UX300e is voordelig te leasen bij ActivLease

Dankzij zijn nieuwe fors lagere prijs concurreert de Lexus UX300e opeens met hele andere modellen. Waar hij qua prijs eerst vergelijkbaar was met de Tesla Model 3, is hij nu een alternatief voor de Skoda Enyaq of Volkswagen ID.4. En waar dat echte gezinsauto’s zijn, is de Lexus een ultra comfortabele en zeer luxe uitgeruste ‘urban suv’. Natuurlijk least u de Lexus UX300e ook bij ActivLease. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers, of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Lexus UX300e Review - Luxe EV met veel c...