ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Lightyear One - exclusief op bezoek bij...

Video: Lightyear One - exclusief op bezoek bij de revolutionaire zonneauto

02-07-2021
Video: Lightyear One - exclusief op bezoek bij de revolutionaire zonneauto

In de eerste EV WIJZER gaan we op bezoek bij Lightyear voor een exclusief kijkje bij hun prototype van de Lightyear One. Het Nederlandse Lightyear brengt revolutionaire nieuwe techniek naar hun eerste elektrische auto. De accu’s worden bijvoorbeeld deels opgeladen met zonne-energie en de elektromotoren zijn in de wielen zelf geplaatst. De auto is ook nog eens extreem aerodynamisch. Hierdoor kan hij een actieradius halen van wel 725 kilometer! Bekijk snel de Lightyear One van dichtbij in de EV WIJZER.

Uniek op vele fronten

De Lightyear One is nu nog een prototype, maar kan binnenkort al in productie gaan. De auto valt op door zijn aerodynamische vorm, wat voor extreem weinig luchtweerstand zorgt. Mede hierdoor haalt hij een bizarre actieradius van 725 kilometer. Een groot deel van het oppervlak van de Lightyear One bestaat uit zonnecellen. Deze laden continu de accu’s bij, waardoor de auto veel minder vaak aan de laadpaal hoeft te staan. De elektromotoren zitten niet tussen de wielen, maar ín de velgen. Dit zorgt niet alleen voor een heel efficient stroomverbruik, maar ook voor een extra ruim interieur met een bijzonder grote kofferbak. Dit alles maakt van de Lightyear One een compleet unieke EV.

Welkom bij onze nieuwe EV WIJZER

In deze videoreeks komt alles voorbij wat u moet weten als het gaat om duurzame mobiliteit. Achter elektrische auto’s zit veel nieuwe techniek en dat brengt andere termen met zich mee dan wat we gewend zijn. In de EV WIJZER beantwoorden we alle vragen over de nieuwste elektrische auto’s, de technieken én elektrisch rijden.

Elektrisch rijden begint bij ActivLease

Bent u klaar om zelf de elektrische overstap te maken? Bij ons bent u aan het goede adres. Bij ActivLease vindt u de beste lease deals voor de nieuwste EV’s. Onze lease adviseurs helpen u graag op weg! Wij hebben altijd ook van de nieuwste EV’s nog voorraadmodellen met slechts 16% bijtelling. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Lightyear One - exclusief op bezoek bij...