ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Mercedes-Benz EQB Review - De elektrische 7-zitter van Mercedes

29-04-2022

Video: Mercedes-Benz EQB Review - De elektrische 7-zitter van Mercedes

De Mercedes-Benz EQB is de nieuwste toevoeging aan het elektrische assortiment van Mercedes. En het is één van de eerste elektrische SUV's die u kan leasen met 7 zitplaatsen. Qua uiterlijk is de EQB een maatje groter dan de EQA en vergelijkbaar met de GLB. Maar het grote verschil is natuurlijk de elektrische aandrijving. Op een volle accu levert de EQB tot wel 470 kilometer actieradius. Voor de EV TEST gingen we op pad met de EQB 300 AMG Line, met een sportieve uitrusting én natuurlijk de derde zitrij. Hoe we dat hebben ervaren? Bekijk snel de video!

Offerte aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

U least de Mercedes-Benz EQB bij ActivLease

Wie op zoek is naar een elektrische SUV met ruimte voor 7 personen krijgt steeds meer keuze. De Mercedes-Benz EQB is een zeer interessante nieuwkomer, die de ruimte van een gezinsauto combineert met de voordelen van elektrisch rijden. En niet te vergeten: de luxe en afwerking van een echte Mercedes-Benz! Bij ActivLease kunt u vrijblijvend een scherpe leaseofferte aanvragen, en de Mercedes-Benz EQB nog leasen met een gunstige 16% bijtelling.

Lease acties voor de Mercedes-Benz EQB bij ActivLease

66.5kWh 250 Business Line - VOORDELIGE INSTAPPER
Mercedes-Benz EQB
Beste prijs
66.5kWh 250 Business Line - VOORDELIGE INSTAPPER
Netto bijtelling:
€ 312,-
Actieradius:
474 km
Leaseprijs:
€ 665,-
66.5kWh 300 4MATIC AMG Line + PREMIUM PAKKET/NIGHT PAKKET
Mercedes-Benz EQB
Voorraad auto
66.5kWh 300 4MATIC AMG Line + PREMIUM PAKKET/NIGHT PAKKET
Netto bijtelling:
€ 396,-
Actieradius:
423 km
Leaseprijs:
€ 785,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Mercedes-Benz EQB Review - De elektrisch...