ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: NIO ET7 Review - Een nieuwe concurrent v...

Video: NIO ET7 Review - Een nieuwe concurrent voor Tesla en Mercedes?

14-04-2023

Video: NIO ET7 Review - Een nieuwe concurrent voor Tesla en Mercedes?

Als u op zoek bent naar een luxe elektrische sedan, dan is er sinds kort een interessante nieuwe keuze bij gekomen: de NIO ET7. Hoewel dit de eerste productieauto van het Chinese NIO is, straalt de ET7 volop kwaliteit uit. Het minimalistische ontwerp van de buitenkant wordt doorgetrokken naar het interieur, met hoogwaardige materialen voorzien van alle luxe. En ook technisch is de ET7 helemaal klaar voor de toekomst. Met Lidar en camerasystemen tilt NIO de rijhulpsystemen naar een nieuw niveau. Bekijk snel onze ervaringen met de ET7 in de EV TEST!

Lease aanbieding aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De NIO ET7 zakelijk leasen bij ActivLease

Ondanks z’n 5 meter lengte en luxe uitrusting is de NIO ET7 ook erg snel. Optrekken van 0 tot 100 kan in slechts 3,8 seconden! En met 580 kilometer actieradius heeft de ET7 altijd genoeg bereik. Met de accu doet NIO nog iets unieks, want op verschillende plekken in het land is het mogelijk om geheel automatisch de complete accu te verwisselen! Bij ActivLease adviseren we u graag in welke NIO ET7 bij u past, inclusief het juiste accupakket. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende lease aanbieding aan.

Lease acties voor de NIO ET7 bij ActivLease

75kWh Standard - NIEUW IN NL, DIRECT LEVERBAAR!
NIO ET7
75kWh Standard - NIEUW IN NL, DIRECT LEVERBAAR!
Netto bijtelling:
€ 510,-
Actieradius:
445 km
Leaseprijs:
€ 1.155,-
100kWh Long - SNEL LEVERBAAR!
NIO ET7
100kWh Long - SNEL LEVERBAAR!
Netto bijtelling:
€ 571,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 1.265,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: NIO ET7 Review - Een nieuwe concurrent v...