ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Porsche Taycan Cross Turismo review - De eerste elektrische estate

30-07-2021

Video: Porsche Taycan Cross Turismo review - De eerste elektrische estate

De Porsche Taycan is er vanaf nu ook als estate met de naam Cross Turismo. Hiermee is dit de eerste volledig elektrische estate, maar de Taycan Cross Turismo is veel meer dan dat. Nog nooit zagen we zo’n spectaculaire EV. De Cross Turismo is zelfs sneller dan de standaard Taycan! Voor de EV TEST gingen we op pad met de snelste uitvoering, de Taycan Cross Turismo Turbo S. Met een vermogen van 761 pk en een acceleratie van 0 tot 100 in 2,9 seconden levert dit exemplaar waanzinnige prestaties. Bekijk onze ervaringen met deze Porsche snel in de EV TEST!
 

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat je moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor jij makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat jij beter weet welke leaseauto bij jou past.

De Porsche Taycan Cross Turismo is te leasen bij ActivLease

De Turbo S variant waar wij mee op pad gingen haalt ondanks z’n prestaties nog een WLTP actieradius van 419 kilometer. De instapvariant van de Taycan Cross Turismo komt maar liefst 456 kilometer ver. Alle spectaculaire prestaties buiten beschouwing gelaten is dit dus ook een erg praktische EV. Zeker dankzij de bagageruimte van 446 liter. Natuurlijk least u de Porsche Taycan Cross Turismo ook bij ActivLease. Vraag daarvoor hier een vrijblijvende leaseofferte aan.

Lease acties voor de Porsche Taycan Cross Turismo bij ActivLease

83.7kWh 280kW 4
Porsche Taycan Cross Turismo
Beste prijs
83.7kWh 280kW 4
Netto bijtelling:
€ 541,-
Actieradius:
456 km
Leaseprijs:
€ 1.089,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Porsche Taycan Cross Turismo review - De...