ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Porsche Taycan GTS Review - De mooiste e...

Video: Porsche Taycan GTS Review - De mooiste elektrische stationwagen?

22-04-2022

Video: Porsche Taycan GTS Review - De mooiste elektrische stationwagen?

Porsche breidt de Taycan-familie steeds verder uit en de laatste toevoegingen zijn de Taycan GTS en Taycan GTS Sport Turismo. De GTS staat voor extra performance en daarom heeft Porsche sportieve details toegevoegd die de beleving en het rijgedrag van de elektrische Taycan nóg intenser maken. Voor de EV TEST gingen wij op pad met een karmijnrode Sport Turismo met bijna 600 pk. Ten opzichte van de Cross Turismo staat deze lager bij de grond en valt op door de exclusieve exterieurdetails. Is dit misschien wel de mooiste stationwagen ooit? Bekijk het snel in de nieuwe aflevering van de Activ EV TEST!

Offerte aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

Porsche Taycan GTS voordelig leasen bij ActivLease

Met de Taycan GTS en Taycan GTS Sport Turismo maakt Porsche de keuze in het Taycan assortiment weer een stukje ruimer. Bent u op zoek naar de beste Porsche Taycan leasedeal? Bel of mail met onze adviseurs voor een persoonlijke leaseofferte! U kan natuurlijk ook een kijkje nemen in ons volledige aanbod elektrische auto’s. Stap dit jaar over en u profiteert nog van de aantrekkelijk lage 16% bijtelling.

Lease acties voor de Porsche Taycan Sport Turismo* bij ActivLease

71kWh 300kW RWD
Porsche Taycan Sport Turismo
71kWh 300kW RWD
Netto bijtelling:
€ 569,-
Actieradius:
433 km
Leaseprijs:
€ 1.104,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Porsche Taycan GTS Review - De mooiste e...