ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Arteon nu leasen bij ActivLease

Volkswagen Arteon nu leasen bij ActivLease

15-04-2017
Volkswagen Arteon nu leasen bij ActivLease

De Volkswagen Arteon is reeds leverbaar bij ActivLease. De stijlvolle vervanger voor de Volkswagen CC is een supernieuwe toevoeging aan het segment en onderscheid zich door een premium design en veiligheidstechnologie op het scherpst van de snede. De Volkswagen Arteon is uit voorraad te leveren bij ActivLease. U kan ook meteen een leaseofferte aanvragen en naar de mogelijkheden informeren bij onze leaseprofessionals.

De Volkswagen Arteon opties

Volkswagen heeft met de Arteon een premium sedan toegevoegd die meteen koploper is met zijn assistentie- en comfortsystemen. Adaptieve cruisecontrol, dynamische bochtverlichting en emergency assist zijn louter een kleine greep uit de technologie die u met de Arteon kan leasen. Het digitale instrumentarium Active Info Display en het unieke Discover Pro navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en gebarenbediening, zijn eveneens opties die u zeker moet overwegen.

Stijlvol nieuw VW Arteon ontwerp

De Arteon introduceert ook een nieuwe ontwerplijn voor Volkswagen. De voorkant van de VW Arteon is bijvoorbeeld compleet nieuw voor het automerk. De Duitsers willen de ontwerplijn voortzetten in meer modellen. Zonder enige twijfel kan u dezelfde hoogwaardige afwerking verwachten die u gewend bent van Volkswagen. Slimme designkeuzes behoren daar eveneens toe. Neem nou de kofferbak die, voor sedan-standaarden, behoorlijk groot is. U kan tot wel 563 liter bagage kwijt in uw VW Arteon kofferbak.

Volkswagen Arteon

VW Arteon uitvoeringen op voorraad bij ActivLease

Aan motoren ook geen gebrek als u voor de Volkswagen Arteon lease gaat. ActivLease kan momenteel de Volkswagen Arteon Business edition uit voorraad leveren, met 2.0 TDi dieselmotor of 2.0 TSi benzinemotor. Deze uitvoeringen zijn incluis 4 Motion four wheel drive en DSG automatische transmissie.

Volkswagen Arteon leaseofferte

ActivLease is uw merkonafhankelijke leaseintermediair en levert verscheidene Volkswagen Arteon uitvoeringen voor lage leaseprijzen. Wij hebben ook een grote Volkswagen voorraad met voordelige leaseprijzen. Vraag dus gerust een leaseofferte aan via onze website. Onze vriendelijke leaseprofessionals komen graag in contact met u en kunnen ook gratis advies leveren over een Volkswagen Arteon lease.

Tags
Volkswagen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Arteon nu leasen bij ActivLease