ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen brengt de instapprijs van de nieuwe...

Volkswagen brengt de instapprijs van de nieuwe Caddy onder de €15.000

28-10-2020
Volkswagen brengt de instapprijs van de nieuwe Caddy onder de €15.000

De prijzen van de volledig vernieuwde Volkswagen Caddy zijn pas net bekend, maar Volkswagen heeft al een nieuw instapmodel aan het gamma toegevoegd. De super populaire bedrijfswagen van Volkswagen is hierdoor nu te leasen vanaf €14.700. Dat is maar liefst €3.000 minder dan de eerdere instapprijs. De nieuwe basisuitvoering gaat Economy Business heten. ActivLease bekijkt wat u voor die prijs allemaal van de Caddy kunt verwachten. ActivLease is expert in bedrijfswagens voor financial lease of operational lease, dus natuurlijk least u bij ons ook de nieuwe VW Caddy!

Kleinere dieselmotor en uitrusting

De Caddy Economy Business is voorzien van een 2.0 dieselmotor met 75 pk. Dit is 27 pk minder dan de eerstvolgende Caddy in het gamma. Schakelen gaat via een handgeschakelde zesbak. Het interieur is ruim en comfortabel, zodat u gerust de hele dag onderweg kunt zijn. Bovendien zit het vol met praktische opbergmogelijkheden. De instap Caddy is qua technologie vrij sober uitgerust, maar het blijft een echte Volkswagen. Zo zijn elektrisch bedienbare spiegels en een digitaal instrumentarium wel standaard, evenals vermoeidheidsherkenning voor extra veiligheid tijdens lange ritten.

Volledig nieuw ontwerp, nog steeds herkenbaar

Het is nu een extra mooi moment om een nieuwe Caddy te leasen, want de bestelauto is voor het eerst in jaren volledig vernieuwd en gemoderniseerd. De nieuwe neus wordt gekenmerkt door de smallere grill en koplampen, het nieuwe VW logo en een onderbumper waarin we trekjes zien van de Golf 8 en zelfs de ID.3. Ook het interieur is meer gelijk getrokken met de recente personenwagens van Volkswagen. De Caddy is in 2020 weer helemaal van deze tijd en daardoor kunt u er weer jaren mee vooruit.

Bij ActivLease least u de volledig nieuwe Caddy tegen een scherp tarief

Ondanks zijn lagere instapprijs is de Caddy Economy Business nog steeds even praktisch in gebruik. Dankzij een nieuw platform is de Caddy 2020 ruimer, comfortabeler en veiliger dan zijn voorgangers. De riante laadruimte heeft een laadcapaciteit van maar liefst 3,1m3. U kunt zo bijvoorbeeld precies 2 europallets naast elkaar leggen. Wilt u snel met de nieuwe Caddy op weg naar uw volgende klus? Hij is nog voor het einde van het jaar te leasen. Informeer bij onze medewerkers voor een persoonlijk aanbod.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen brengt de instapprijs van de nieuwe...