ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Golf 2017 met nieuwe motoren vrijgeg...

Volkswagen Golf 2017 met nieuwe motoren vrijgegeven

11-11-2016

Volkswagen Golf 2017 met nieuwe motoren vrijgegeven

De nieuwe Volkswagen Golf is een feit. De Duitsers hebben kleine aanpassingen aan het ontwerp gemaakt maar grote aanpassingen onder de motorkap en op digitaal vlak. Een totaal nieuwe lijn benzinemotoren wordt geleverd met de Volkswagen Golf in 2017 en het bedrijf spreekt van een ware ‘digitalisatie’ van de Golf door nieuwe communicatietools en verbeterde gebruiksvriendelijkheid. U kan uiteraard de nieuwe Volkswagen Golf in 2017 leasen bij ActivLease. Vanaf februari 2017 worden bestellingen geaccepteerd.

Aangepaste koplampen met LED-verlichting, nieuwe voorbumper, betere lichtmetalen wielen en een achterbumper met geïntegreerde uitlaatstukken. De volgende generatie Volkswagen Golf ligt weer net iets beter in het oog, al zullen wij toegeven dat er ook vrijwel niets mis is met het huidige design van de Golf. In plaats daarvan heeft Volkswagen zich gefocust op de binnenzijde van deze hatchback. De motorenlijn is totaal vernieuwd. 2 benzinemotoren maken hun debuut in de Volkswagen Golf, wetende de 1.5 liter Evo met 130 pk vermogen en 1.5 BlueMotion eveneens met 130 pk vermogen.

Volkswagen Golf 2017

Volkswagen Golf hybrid aanbiedingen

Deze laatste uitvoering heeft niet een hybride aandrijving zoals u die kent. In plaats daarvan kan de Golf met 1.5 BlueMotion subtiele handelingen over laten nemen door het kleine accupakket. De motor gaat bijvoorbeeld uit als u de auto laat uitrollen, waarna het accupakket stroom levert aan de stuurbekrachtiging. Voor een volledig hybride Volkswagen Golf verwijzen wij u graag naar onze extreem voordelige Volkswagen Golf GTE Connected Series aanbiedingen. Alleen nog in 2016 geldig!

De Volkswagen Golf 2017 editie kan ook met GTI motoren geleverd worden, respectievelijk een 2.0 liter turbomotor met 230 pk. De GTI Performance is de topmotor en kan 245 pk genereren. Er komt in 2017 ook een nieuwe Volkswagen e-Golf en het concern heeft reeds bevestigd dat ze de elektrische actieradius hebben weten te verhogen naar 300 km.

Groter scherm in de nieuwe Volkswagen Golf

De techniek in de cockpit mag niet overgeslagen worden want ook hier gaat de nieuwe generatie Volkswagen Golf erop vooruit. Veel technieken uit de huidige Passat zijn overgenomen om meer gemak te bieden tijdens het gebruiken van de technologie. Het displayscherm met aanraakscherm is vergroot naar 9,2 inch. Het infotainmentsysteem werd eerder dit jaar onthuld en werkt niet alleen met touch- en voice control maar ook met gebaren. Wuif uw hand voor het scherm en u kunt door de menu’s navigeren. Smartphone systemen zoals Apple Carplay en Android Auto zitten ook in de Golf.

Volkswagen Golf 2017

ActivLease houdt u op de hoogte!

Volkswagen geeft binnenkort nog meer informatie vrij over de Volkswagen Golf, zoals de startprijs en leverdatum. Alle genoemde uitvoeringen zullen in 2017 beschikbaar zijn om te leasen bij ActivLease. Wij hebben nu ook Volkswagen Golf GTE Connected Series modellen uit voorraad leverbaar met een extreem lage leaseprijs. Alleen nog geldig in 2016! Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers voor de Volkswagen Golf actie of laat u op de hoogte houden over het laatste nieuws rondom de Volkswagen Golf 2017 lijn.

Tags
Volkswagen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Golf 2017 met nieuwe motoren vrijgeg...