ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen Tiguan Allspace krijgt twee sterkere TSI motoren

21-10-2017

Volkswagen Tiguan Allspace krijgt twee sterkere TSI motoren

Volkswagen heeft gekeken naar het Tiguan motoraanbod en zag dat het beter kon. Vandaar dat de VW Tiguan Allspace nu met twee sterkere TSI benzinemotoren geleverd kan worden via ActivLease. U kan onze Volkswagen Tiguan Allspace voorraad bekijken en een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers.

VW Tiguan Allspace lease aanbod

Voor benzinerijders was het aanbod van de Volkswagen Tiguan Allspace inderdaad wat karig. Alleen de 1.4 TSI motor met een vermogen van 125 of 150 pk was beschikbaar om te leasen. Maar nu komen er twee varianten voor de leaserijder die wat gas wil geven. De 2.0 TSI motor kan gebouwd worden in de ruimere Allspace variant en was thans al beschikbaar voor de normale Tiguan.

Volkswagen Tiguan Allspace

Nieuwe 2.0 TSI motoren voor Tiguan Allspace

De 2.0 TSI motor kan in de Volkswagen Tiguan Allspace met een vermogen van 180 pk geleverd worden. Daarbovenop zit nog een topversie met een vermogen van 220 pk. In beide gevallen zitten 4motion vier wiel aandrijving en DSG automaat standaard inbegrepen. De topmotoren zijn reeds gekoppeld aan het Highline uitrustingsniveau. Dit betekent wel dat de uitvoeringen met 2.0 TSI motor in een hogere prijsklasse zitten.

Volkswagen Tiguan Allspace met dieselmotor leasen

Alle uitvoeringen van de Volkswagen Tiguan en VW Tiguan Allspace zijn leverbaar bij ActivLease. De Tiguan is ook leverbaar met een 2.0 TDI dieselmotor met een vermogen van 150 pk of 240 pk. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en rijd binnenkort rond in een nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Tiguan Allspace krijgt twee sterkere...