ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease he...

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

08-06-2018

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

De nieuwe Volkswagen Touareg leasen kan vandaag nog bij ActivLease. Maar wat vinden autojournalisten van dit nieuwe Duitse topmodel? De derde generatie Touareg neemt het stokje over van de Phaeton als vlaggenschip voor Volkswagen, dus de verwachtingen waren voor de lancering hoog. ActivLease heeft goed nieuws voor Touareg fans want bij Autoblog zijn ze uiterst gecharmeerd van de nieuwe SUV. U kunt hieronder het filmpje bekijken waarin de auto uitgebreid wordt besproken. Voor een Volkswagen Touareg leaesofferte hoeft u louter uw contactgegevens te sturen naar onze vriendelijke medewerkers. Bekijk hier onze Volkswagen Touareg lease voorraad.

Meest geavanceerde Volkswagen SUV

De Volkswagen Touareg is de meest technologisch geavanceerde SUV op de leasemarkt. Dat begint reeds in het interieur want Volkswagen voorziet de Touareg standaard van het 15 inch Innovision Cockpit Infotainment System. Bijna alle functies voor de bestuurder en passagier kunnen met dit systeem worden bediend.

Een premium afwerking voor de Touareg hoor er ook bij als nieuwe Volkswagen topmodel. De uiterst grote grille geeft de SUV de meest krachtige uitstraling en de golvende details aan de zijdes zouden niet misstaan bij een Audi. De Duitsers hebben de Volkswagen Touareg thans wat langer en breder gemaakt en dat betaalt zich terug in een grotere bagageruimte van maximaal 810 liter met de bank neergeklapt.

Volkswagen Touareg 2018

Lichter gebouwd en met nieuwe motoren

De Volkswagen Touareg is dan wel langer en breder geworden, maar met uiterst slim gebruik van aluminium in de constructie hebben de Duitse ontwerpers de SUV 106 kilogram lichter kunnen maken! Dat zult u gegarandeerd terugzien in het lagere brandstofverbruik, dat nog beter wordt gemaakt door een nieuwe lijn motoren. De Volkswagen Touareg leasen kan momenteel met 3.0 V6 motor of een 3.0 tdi dieselmotor. Nu op voorraad bij ActivLease in verscheidene uitrustingen! Volkswagen heeft ook plannen voor dieselmotoren met hogere en lagere vermogens, evenals een turbodiesel hybride editie. De vriendelijke medewerkers van ActivLease vertellen u er graag meer over.

Volkswagen Touareg uitrusting

De journalist van Autoblog mocht de Volkswagen Touareg R-Line proefrijden. Dit is de meest luxe uitvoering en uit voorraad leverbaar bij ActivLease. U kan de Touareg Elegance en Touareg Atmosphere uitrustingsniveaus ook leasen. Bekijk het filmpje voor meer Volkswagen Touareg details.

Nieuwe Volkswagen Touareg leasen? Kies ActivLease!

De nieuwe Volkswagen Touareg leasen doet u bij ActivLease! Wij zijn uw leaseintermediair voor operationeel leasen. Bekijk ons aanbod en vraag een leaseofferte aan voor het Volkswagen SUV topmodel.

Bron: Autoblog

Relevante artikelen

Nieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range en autonome rijsystemen

06-02-2019 | De Volkswagen Passat mag zich al jarenlang één van de populairste zakenauto's van...

Lees verder

Volkswagen e-Golf verovert een kwart van alle VW Golf-verkopen

30-01-2019 | De Volkswagen e-Golf houdt gemakkelijk stand als één van de populairste elektrisch...

Lees verder

Volkswagen haalt expert in zelfrijdende auto's weg bij Apple

14-01-2019 | Volkswagen wil marktleider worden in elektrische en zelfrijdende auto's en heeft d...

Lees verder

Volkswagen komt met powerbank voor elektrische auto's

02-01-2019 | Nederlanders leasen steeds vaker een elektrische auto en dan is het natuurlijk fij...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.