ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen zet vernieuwde Transporter en Multivan onder stroom

29-04-2019

Volkswagen zet vernieuwde Transporter en Multivan onder stroom

De eerste keus bedrijfswagen voor veel zelfstandige ondernemers krijgt dit jaar een facelift. Volkswagen heeft namelijk de nieuwe Transporter en Multivan gepresenteerd. De iconische bestelbus is door de Duitsers voorzien van een modernere look en wordt ook binnenin flink aangepakt. Interessant is bovendien dat het nieuwe model een elektrische aandrijving krijgt. Dat is goed nieuws, want met een emissievrije bestelbus mag u onbezorgd de milieuzones van de binnenstad in! ActivLease is uw expert in bedrijfswagen leasing. Alles wat u over de nieuwe VW Transporter moet weten leest u hier.

Volkswagen Transporter 6.1

De Transporter 6.1 oogt een stuk moderner dankzij een nieuwe grille, bumper en LED-koplampen. De grootste vernieuwingen zijn aan de binnenkant te ontdekken. Naar eigen zeggen is de bestselling bestelbus van Volkswagen completer en veiliger dan ooit. Standaard aanwezig is een nieuw infotainmentsysteem met navigatie, Bluetooth en diverse online diensten. De stuurbekrachtiging is nu elektromechanisch in plaats van hydraulisch en dat betekent de komst van assistentiesystemen zoals Park Assist, Trailer Assist, Lane Assist en het nieuwe Cross Wind Assist. Daarnaast is er nu een extra laadfunctie onder de passagiersbank, waardoor de minimale lengte van de bagageruimte groeit van 2,4 meter naar 2,8 meter.

VW Transporter T6.1

Als bestelwagen en pick-up

De nieuwe Volkswagen Transporter bedrijfswagen is net als de huidige versie te leasen als bestelwagen én pick-up met enkele of dubbele cabine. Voor wie liever personen in plaats van vracht vervoert is er de Kombi, met maximaal 9 zitplaatsen. De Transporter is ook weer beschikbaar als Multivan, de luxe personenvariant. Maar daarover straks meer.

Volkswagen eTransporter

Het motorenaanbod van de Transporter 6.1 bestaat voorlopig uit een viertal TDI turbodiesels, met vermogens van 90 tot 199 pk. Een hybride aandrijving staat nog in de planning en vanaf volgend jaar komt er ook een volledig elektrisch aangedreven versie op de markt, met 112 pk vermogen en een batterij van 77,6 kWh. Hiermee is volgens NEDC een elektrische range mogelijk van ruim 400 km. Een prima uitkomst voor emissievrij vracht- of personenvervoer in de binnenstad!

Volkswagen Multivan 6.1
Volkswagen Multivan 6.1

Nieuwe Multivan

Tegelijk met de T6.1 presenteert Volkswagen de Multivan 6.1. Het luxe personenbusje heeft dezelfde styling kenmerken als de nieuwe Transporter. Het dashboard binnenin is nu volledig digitaal en bestaat uit een 9,2 inch touchscreen in de middenconsole en een digitaal instrumentenpaneel. Dat maakt het navigeren en bekijken van rijinformatie net wat eenvoudiger. De eerder genoemde assistentiesystemen zoals Lane Assist en zijwindassistent zorgen ook in de nieuwe Multivan voor meer comfort bij bestuurder en passagiers.

Nieuwe VW Transporter 6.1 leasen bij ActivLease

Op zoek naar een betrouwbare, nette bestelbus? Dan is de Volkswagen Transporter leasen het overwegen waard. Levering van de nieuwe T6.1 begint naar verwachting vanaf vierde kwartaal 2019, maar het huidige model is nu uit voorraad beschikbaar bij ActivLease in allerlei configuraties. U kunt dus direct rijden en profiteren van forse inkoopkorting met onze actiemodellen! Bekijk onze VW Transporter voorraad online en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Bron: VW Bedrijfswagens

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen zet vernieuwde Transporter en Multiv...