ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo is techmerk van het jaar

Volvo is techmerk van het jaar

13-01-2017
Volvo is techmerk van het jaar

Volvo heeft met 2016 een goed jaar achter de rug en kreeg daar deze maand een prijs voor. De Zweden zijn tot techmerk van het jaar verkozen tijdens de eerste Car Tech Awards. Het is Britse award die gegeven wordt aan het technisch meest vooruitstrevende automerk. Een vakjury bestaande uit verschillende automedia (zoals Carbuyer en Alphr.com) heeft de prijs aan Volvo gegeven.

Veiligheid en autonoom rijden

Vanwege verscheidene projecten werd Volvo verkozen boven andere vooruitstrevende projecten. Volvo werkt gepassioneerd aan het verbeteren van veiligheidstechnologie en hoopt dat vanaf 2020 er geen dodelijke gewonden meer vallen in Volvo-auto’s. De Zweden werken daarvoor ook samen met autoservice Uber. Beide bedrijven leren van elkaar om de technologie van autonoom rijdende auto’s te verbeteren.

Volvo leasen doet u bij ActivLease

Ook het Volvo Sensus infotainmentsysteem ontving complimenten van de vakjury. Het systeem is voor bestuurders bijzonder gebruiksvriendelijk. Wilt u ook de technologie achter de nieuwste Volvo leaseauto’s ervaren? ActivLease heeft het complete Volvo gamma op voorraad, waaronder de Volvo XC90 en de Volvo V90. Vraag een leaseofferte aan of vraag onze vriendelijke medewerkers om u te helpen. ActivLease is uw Volvo leaseintermediair!

Bron: Carbuyer

Tags
Volvo
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo is techmerk van het jaar