ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo S60 en S90 krijgen luxere uitrustingen en...

Volvo S60 en S90 krijgen luxere uitrustingen en lagere prijs

11-03-2022

Volvo S60 en S90 krijgen luxere uitrustingen en lagere prijs

Er worden per direct modelupdates doorgevoerd voor de Volvo S60 en S90. Volvo heeft meer details prijsgegeven over de nieuwe S60 en S90. Zo zijn er nieuwe uitrustingsniveaus, wordt de standaard uitvoering luxer en komen de modellen voor een aantrekkelijkere prijs op de markt. ActivLease geeft alle details en u kunt tevens deze nieuwe Volvo S60 en S90 uitvoeringen meteen bestellen bij ons!

Volvo S90 wordt Plug-in Hybrid exclusief

Zowel de Volvo S60 als de Volvo S90 krijgen een lichte facelift van buiten en binnen. Ook de motoren worden vervangen door nieuwe varianten met mild hybrid technology. De Volvo S90 verschijnt voortaan exclusief op de markt met de Recharge T8 AWD Plug-in Hybrid aandrijving!

Verbeterd infotainmentsysteem

Volvo heeft de S60 een nieuwe voor- en achterzijde, in lijn met de Volvo V60. In de standaard uitrusting kunt u binnenkort tevens Android-infotainmentsystemen verwachten, waarin de Google-apps perfect geïntegreerd zijn. Hetzelfde geldt voor de geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen.

Mild hybrid motoren

Aan de Volvo S60 range worden de B3 en B4 mild hybride motoren toegevoegd, in combinatie met een 7-traps DCT versnellingsbak. De motoren garanderen een veel lager brandstofverbruik en toch een lekker vermogen. Voor de B3 is dat 163 pk en voor de B4 zelfs 197 pk.

Volvo S90

Nieuwe Volvo uitrustingen

Zowel de S90 als de S60 hebben per direct nieuwe uitvoeringen. Op volgorde van luxe: de Core, Plus en Ultimate. Daarnaast blijft de Polestar Engineered variant op de prijslijst staan. In de praktijk betekent dit dat de Volvo S60 Core 1.000 euro goedkoper geworden is, maar tegelijkertijd een luxere standaarduitrusting biedt. De nieuwe Volvo S60 vanafprijs is 44.995 euro.

Volvo S90 leasen

Hetzelfde geldt deels voor de Volvo S90. Naast dat het volledig een Plug-in Hybrid model wordt, is de Core uitvoering voortaan standaard met het elektrisch bedienbare zonnegordijn voor de achterruit. De S90 Ultimate uitvoering is tevens voordeliger en komt nu met een panoramisch schuif-/kanteldak. De T8 Plug-in Hybrid motor is goed voor 455 pk en de Volvo S90 vanafprijs start bij 67.495 euro.

Volvo S60

Nieuwe Volvo S60 en Volvo S90 bestellen bij ActivLease

Interesse om de Volvo S60 of Volvo S90 te leasen? U kunt direct de vernieuwde en verbeterde modellen bestellen. ActivLease is specialist in Volvo leasing, dus vraag onze vriendelijke medewerkers gerust naar een vrijblijvende offerte of een adviserend gesprek! De volledige Volvo range is beschikbaar bij ons voor zakelijke rijders.

Bron: Volvo Car Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo S60 en S90 krijgen luxere uitrustingen en...