ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo V90 en S90 halen hoogste Euro NCAP score

Volvo V90 en S90 halen hoogste Euro NCAP score

01-02-2017

Volvo V90 en S90 halen hoogste Euro NCAP score

De nieuwe modellen van de Zweden haalden de absolute topscore binnen met de Euro NCAP test. De Europese crashtest is verplicht voor elk nieuw automodel. De nieuwe Volvo V90 en Volvo S90 waren deze keer aan de beurt en slaagden met vlag en wimpel. De Volvo leaseauto’s scoorden 95% van de punten. U kan nu deze uiterst veilige auto’s leasen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan voor de Volvo V90 of Volvo S90 of vraag onze vriendelijke medewerkers voor gratis advies.

Meest veilige automerk

Volvo behoort tot de meest veilige automerken ooit en innoveert reeds jaar en dag met haar veiligheidstechnologie. Ook de Volvo V90 en S90 blinken uit in het beveiligen van bestuurders en voetgangers. Volvo heeft haarzelf het ambitieuze doel gesteld dat vanaf 2020 er geen dodelijke gewonden meer vallen met Volvo auto’s.

Euro NCAP heeft ook een video van de crashtests en veiligheidstests online geplaatst. U vindt de indrukwekkende beelden hieronder.

Euro NCAP crashtests

Naast crashtest aan alle zijdes van de Volvo V90 en Volvo S90, zijn de veiligheidssystemen ook uitvoerig getest. U moet dan denken aan lane assist dat de bestuurder helpt om in de rijbaan te blijven, maar ook crashsensoren voor andere voertuigen en voetgangers. De Volvo V90 en S90 scoorden op alle vlakken naar verwachting.

Het enige systeem dat niet de maximale score behaalde is een nieuw veiligheidssysteem voor voetgangers dat Volvo aan de leaseauto’s heeft toegevoegd. Dan gaat de motorkap omhoog bij een aanrijding met een persoon, zodat zijn lichaam niet in aanraking komt met de harde delen van de motor. Het hoofd en de benen werden bij de crash goed beschermd, maar bescherming van de bekken kan nog verbeterd worden.

Volvo V90 of S90 leasen kan bij ActivLease

Vijf sterren voor de veiligheid van de Volvo V90 en Volvo S90 is een prestatie van jewelste. De Zweden hebben wederom twee buitengewoon veilige leaseauto’s op de markt gebracht. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles Volvo. Wij hebben een grote voorraad Volvo V90 en Volvo S90 modellen beschikbaar voor leasing. U kan meteen een leaseofferte aanvragen of advies inwinnen bij onze vriendelijke medewerkers.

Tags
Volvo
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo V90 en S90 halen hoogste Euro NCAP score