ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volvo XC40 is officieel; leasen bij ActivLease begin 2018

22-09-2017

Volvo XC40 is officieel; leasen bij ActivLease begin 2018

Reeds jaren wordt hij verwacht en Volvo heeft deze week eindelijk het doek van het model getrokken. De Volvo XC40 is een feit en u kan hem leasen vanaf begin 2018 bij ActivLease. Vorig jaar presenteerde Volvo een studiemodel dat als voorbode diende op het productiemodel. De Volvo XC40 heeft dan ook veel weg van dit model. Volvo plant een totaal nieuwe 40 familie die uit vier modellen gaat bestaan. Een volledig elektrische variant van de Volvo XC40 moet ook in de niet al te verre toekomst verschijnen. Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease.

Compact Modular Architecture

Voor de Volvo XC40 hebben de Zweden een nieuwe technische basis aangelegd. De Compact Modular Architecture (CMA) is in samenwerking met het moedermerk Geely vervaardigd. De bodemsectie zal geschikt zijn voor verscheidene modellen en varianten, dus een nieuwe V40 en S40 kunnen er ook op gebouwd worden. De elektrische Volvo XC40 kan ook hetzelfde onderstel gebruiken.

De formaten houden de Zweden nog even geheim maar de XC40 zal zich scharen onder de XC60. Het wordt een kleinere SUV die de strijd aan moet gaan met de Audi Q3 en BMW X1, die ongeveer even groot zijn.

Het Volvo XC40 interieur is ingenieus ontworpen

Over het interieur wil Volvo wel meer kwijtgeven. Het ingenieuze interieurontwerp is luxe zoals u van Volvo gewend bent maar ook uiterst slim met ruimte. De Volvo XC40 krijgt opbergvakken onder de stoelen, speciale inductielaadmogelijkheden voor telefoons, uitklapbare haken voor tassen en een uitneembare afvalbak in de middenconsole.

Volvo XC40

Nieuwe veiligheidssystemen in de Volvo XC40

De Zweden hebben veiligheid hun specialiteit gemaakt, ook de Volvo XC40 zal daarom uiterst veel bescherming bieden aan diens passagiers. Verscheidene veiligheidssystemen en rij-assistenten worden leverbaar met de SUV en zullen hem deels autonoom laten rijden. Daaronder vallen systemen die uw auto binnen de rijstrook houden, waarschuwing geven voor achteropkomend verkeer, zelf inparkeren en autonoom remmen voor voetgangers.

Volvo XC40 motoren die begin 2018 leverbaar zijn

De motoren die begin 2018 leverbaar zijn bij ActivLease voor de Volvo XC40, zijn de D4 dieselmotor en de T5 benzinemotor. Viercilinder motoren waarvan de specificaties thans onbekend zijn. Volvo bevestigt wel voor een later tijdstip driecilinder motoren en viercilinder motoren met een lager vermogen. Bekijk alle beschikbare krachtbronnen op onze Volvo XC40 informatiepagina.

Kies ActivLease voor uw Volvo XC40 lease

Volvo gaf eerder reeds aan dat de Volvo XC40 zal grossieren in personalisatiemogelijkheden. De details blijven momenteel vaag maar u kan verwachten dat u voor uw Volvo XC40 lease mag kiezen uit uiterst veel opties en kleuren voor het exterieur en interieur. De vriendelijke medewerkers van ActivLease houden u hier graag van op de hoogte. U mag ook contact opnemen voor een leaseofferte of kijken naar onze grote voorraad Volvo leasemodellen. ActivLease is een Volvo leaseintermediair met specialisatie in elektrische modellen. U kan in de toekomst ook een lease afsluiten voor de elektrische Volvo XC40 bij ActivLease.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 is officieel; leasen bij ActivLease...