ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 Recharge is een krachtpatser in verm...

Volvo XC40 Recharge is een krachtpatser in vermomming

27-11-2019
Volvo XC40 Recharge is een krachtpatser in vermomming

De Volvo XC40 Recharge is één van de meest compacte modellen die u van Volvo kunt leasen. Toch mag de XC40 met stekker niet onderschat worden als het gaat om vermogen. Onder de SUV uitstraling schuilt namelijk een ware krachtpatser die elke leaserijder positief zal verrassen. De elektrische aandrijving maakt hem de meest duurzame en tegelijkertijd de sterkste XC40-variant die er is. Bent u al overtuigd? Wij wel! Daarom kunt u al de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge bestellen bij ActivLease.

Meer kracht en snelheid

De elektrische Volvo XC40 doet geen enkele concessies qua performance. De karakteristieke SUV heeft met stekker zelfs meer kracht en snelheid dan met een benzinemotor of hybride aandrijving. De elektrische motoren voor en achter leveren samen maar liefst 408 pk vermogen. Van 0 naar 100 km/u kan al in minder dan 5 seconden! Ter vergelijking, de XC40 Twin Engine komt tot 262 pk en doet ruim 7 seconden over dezelfde sprint. De XC40 Recharge staat weliswaar hoger in de prijslijst dan de normale uitvoeringen maar daar tegenover staat dus nóg meer rijplezier in een milieuvriendelijke leaseauto.

Volvo XC40 Recharge

Rijden met één pedaal

Een bijkomend voordeel van de elektrische aandrijving is dat u maar één pedaal nodig heeft voor het autorijden. Om de Volvo af te remmen hoeft u alleen maar het stroompedaal los te laten. Dat leidt tot meer rijcomfort bij verkeersdrukte en is ook efficiënter voor het energieverbruik. De regeneratieve remfunctie levert namelijk energie – en dus actieradius - terug aan de batterij van de auto. En u bepaalt helemaal zelf hoe intens de regeneratieve remfunctie reageert.

Lease de elektrische Volvo XC40 Recharge bij ActivLease

De Volvo XC40 is als Auto van het Jaar bekroond voor zijn praktische, karakteristieke eigenschappen en de elektrische aandrijving maakt deze SUV nóg indrukwekkender. Bij ActivLease kunt u een voordelige leaseofferte aanvragen voor de XC40 Recharge. Ook voor het leasen van de reguliere en plug-in hybride versies kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onze leaseadviseurs zijn gespecialiseerd in Volvo leasing en gaan graag voor u aan de slag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 Recharge is een krachtpatser in verm...