ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 Recharge ook mogelijk met trekhaak e...

Volvo XC40 Recharge ook mogelijk met trekhaak en fietsendrager

12-02-2020
Volvo XC40 Recharge ook mogelijk met trekhaak en fietsendrager

Gaat u een weekendje op pad met het gezin? En wilt u een caravan of aanhangwagen mee trekken? Dan hebben we goed nieuws, want de elektrische Volvo XC40 is beschikbaar met trekhaak voor allerlei aanhangers en fietsendragers! Lees verder over de opties of neem contact op met ActivLease voor een Volvo XC40 Recharge leaseofferte op maat.

Trekhaakoptie voor XC40

De Volvo XC40 Recharge is te voorzien van een 13-polige trekhaak met semi elektrisch inklapbare kogel. Deze optie heeft een meerprijs van 1.080 euro en is ook achteraf als accessoire beschikbaar. Met een behoorlijk maximaal trekgewicht van 1.500 kg is het voor deze auto dus geen enkele moeite om een trailer trekken! Het systeem is voorzien van Trailer Stability Assist, dat bij hogere snelheden voorkomt dat de aanhanger gaat slingeren door de remkracht automatisch aan te passen.

Ook fietsendragers mogelijk

Er zijn ook meerdere fietsendragers verkrijgbaar die op de trekhaak van de XC40 gemonteerd kunnen worden. De aluminium fietsendrager heeft een kantel- en opklapbare versie en is geschikt voor 2 fietsen met een totaalgewicht van maximaal 60 kg. Hij heeft een handige kantelfunctie zodat u zonder gedoe bij de bagageruimte kan komen. Een skidrager om veilig ski’s of snowboards mee te nemen is ook mogelijk.

Volvo XC40 met fietsendrager op trekhaak

Volvo XC40 Recharge leasen met trekhaak kan bij ActivLease

De Volvo XC40 Recharge is met de trekhaakoptie en zijn zeer ruime actieradius een ideale leaseauto om mee op reis te gaan. Logisch dat het momenteel één van de meest aangevraagde elektrische auto’s is bij ActivLease! En bestelt u vandaag de Volvo XC40 Recharge, dan rijdt u hem nog dit jaar met lage 8% bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 Recharge ook mogelijk met trekhaak e...