ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC90, S90 en V90 krijgen updates voor vei...

Volvo XC90, S90 en V90 krijgen updates voor veiligheid

23-05-2017
Volvo XC90, S90 en V90 krijgen updates voor veiligheid

De nieuwe Volvo XC60 komt met de nieuwste technologie op het vlak van veiligheid, zoals gewend van Volvo. Maar er is ook goed nieuws voor de Volvo XC90, V90 en S90 leaserijders van Nederland. Volvo heeft software updates aangekondigd voor de infotainmentsystemen van de reeds geleverde modellen. En de nieuwe veiligheidstechnologie van de Volvo XC60 zal ook de overstap maken naar de 2018 edities van de XC90, V90 en S90. U kan alle Volvo-modellen leasen bij ActivLease en een leaseofferte aanvragen zodra de 2018 edities beschikbaar zijn.

Update voor infotainmentsysteem

Volvo kan geen nieuwe technologie toevoegen aan de reeds leverbare uitvoeringen van de 90-serie. Wel komt er een software update beschikbaar voor het infotainmentsysteem van de Volvo XC90, Volvo S90 en Volvo V90. Hierdoor krijgt het display grotere iconen voor een beter overzicht.

Steering Support

De 2018 edities van deze modellen worden uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen. Bijvoorbeeld de uitbreiding van het City Safety-systeem met Steering Support. Uw Volvo stuurt mee bij een uitwijkmanoeuvre als het automatische remsysteem een aanrijding niet kan voorkomen.

Volvo V90 2017

Oncoming Lane Mitigation is een andere toevoeging. Bij tegemoetkomend verkeer stuurt de Volvo je terug naar je eigen rijstrook. Ook is het bekende dodehoeksysteem BLIS uitgebreid met Steer Assist. Wil je een bocht nemen of van rijstrook wisselen terwijl een object zich in je dode hoek bevindt? Het systeem schakelt dan meteen in en stuurt je terug naar je rijstrook.

Nieuwe Volvo XC60 leasen? Kies ActivLease!

De Volvo XC60 wordt nu leverbaar met de nieuwe veiligheidstechnologie. Omdat er ook nieuwe onderdelen nodig zijn, kan de verbeterde technologie pas bij de nieuwe generatie Volvo XC90, V90 en S90 ingebouwd worden. Volvo is koploper als het om veiligheid in het verkeer gaat, dus u kan nu al veel veiligheidstechnologie verwachten in uw Volvo leaseauto.

ActivLease is uw Volvo leaseintermediair en heeft alle uitvoeringen op voorraad voor een operationele of financial lease. Bekijk onze voorraad en vraag een leaseofferte aan. Of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals voor gratis advies over uw Volvo lease.

Bron: Autovisie

Tags
Volvo
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC90, S90 en V90 krijgen updates voor vei...