ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWauw! Dit is het nieuwe Tesla Model S en Model...

Wauw! Dit is het nieuwe Tesla Model S en Model X interieur

29-01-2021
Wauw! Dit is het nieuwe Tesla Model S en Model X interieur

De Tesla Model S en Tesla Model X krijgen in 2021 een facelift en oprichter Elon Musk heeft onthuld wat er allemaal vernieuwd wordt. Met name het interieur is totaal veranderd en meer in lijn met het strakke Tesla Model 3 interieur. En kijk eens naar dat grote scherm en het futuristische stuur! Het nieuwe topmodel Tesla Model S Plaid wordt geleverd in september en de luxere Tesla Model S Plaid+ voor het einde van het jaar. U kunt ze nu al bestellen bij ActivLease. Lease de Tesla Model S in 2021 en profiteer nog jaren van maar 12% bijtelling. Ook de Tesla Model X Plaid kunt u vanaf september leasen en nu meteen bestellen.

Tesla Model S Plaid heeft meer vermogen en elektrisch bereik

Van buiten zijn de veranderingen aan de Tesla Model S klein. De nieuwe velgen vallen wel gelijk op, maar voor de grote verbeteringen moet u eerst plaatsnemen in de elektrische schoonheid. Naast de Long Range uitvoering bestaan er nu twee Plaid uitvoeringen, voorzien van maar liefst drie elektromotoren! De nieuwe Model S Plaid heeft 1.020 pk en gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 2,1 seconden. De elektrische actieradius moet nog door de WLTP-meting, maar Tesla meldt zelf maximaal 628 kilometer. De Tesla Model S Plaid vanafprijs is 119.990 euro. Onze medewerkers kunnen u vandaag nog een vrijblijvend aanbod doen voor uw Tesla Model S Plaid.

1.100 pk vermogen met de Tesla Model S Plaid+

Is de Plaid nog niet snel genoeg, dan kunt u kiezen voor de nog snellere Tesla Model S Plaid+. Dit topmodel verbergt 1.100 pk en raast daarmee naar maximaal 322 km/u! Het grotere accupakket garandeert ook meer bereik met een ongelooflijke 837 kilometer volgens Tesla zelf. Ook de Plaid+ moet nog de WLTP-meting ondergaan voor de actieradius. Vanaf 139.990 euro wordt deze top-Tesla geleverd en ActivLease kan de beste maandprijs voor u berekenen.

Tesla Model S Plaid

Moderner, stiller Model S interieur

Dé showstopper van de nieuwe Tesla Model S en Model X is natuurlijk het interieur. Strakker en moderner, maar zeker niet zonder datgene dat het Tesla interieur al briljant maakte. Het grote scherm op het dashboard bijvoorbeeld, horizontaal en nu 17 inch. Groter en met een hogere resolutie dan het huidige interieur. Inzittenden hebben ook meer been- en hoofdruimte. Het geluidssysteem heeft 22 speakers en is goed voor 960 watt. Passagiers achterin kunnen tot slot met een draadloze controller games spelen op hun eigen scherm.

Futuristisch stuur

Maar het meest opvallend is het extreme nieuwe stuurwiel. De Model S en X krijgen een futuristisch stuur dat door de helft lijkt gehakt. Ook opvallend: de hendels voor de richtingaanwijzer en het selecteren van de rijstand zijn verdwenen. Die functies worden nu via knopjes op het stuur of het scherm bediend.

Tesla Model S interieur

Plaid Tesla Model S leasen met 12% bijtelling

De nieuwe Tesla Model S en Model S Plaid worden dus een enorme upgrade! Samen met de Tesla Model X kunt u nu meteen uw leaseprijs aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Een vrijblijvende leaseofferte wordt spoedig gestuurd en Tesla heeft alle orderboeken al open. Met 12% bijtelling is het bovendien supervoordelig om snel een elektrische auto te leasen. De huidige Tesla Model S, Model X en Model 3 zijn uit voorraad leverbaar voor een aantrekkelijke maandprijs. Levering van de Tesla Model Y elektrische crossover begint ook dit jaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWauw! Dit is het nieuwe Tesla Model S en Model...