ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamRuud Meekes

Ruud Meekes

Ruud Meekes Ruud Meekes Stuur een mail 085 - 90 229 29

Auto’s zijn de mooiste assets!

Sinds de zomer van 2019 ben ik onderdeel van het team bij ActivLease. Dit na bijna tien jaar te hebben gewerkt bij een equipment leasemaatschappij. Ik vond het tijd voor een andere uitdaging en de focus op iets anders aan te brengen. Tijd om aan de slag te gaan met in mijn ogen de mooiste assets die er zijn: auto’s!

Door mijn werkervaring met equipment lease heb ik veel kennis van verschillende leaseproducten en de mogelijkheden. Hierbij ligt mijn specialiteit op het gebied van financiële lease. Leasen is een mooie manier van financieren. U houdt namelijk uw werkkapitaal vrij, hebt vooraf inzicht in de maandelijkse kosten en dit tegen soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk de mogelijkheid om in een splinternieuwe leaseauto te rijden die voldoet aan al uw wensen!

Uw droomauto, mijn passie

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat u in uw droomauto komt te rijden tegen de beste voorwaarden. Graag denk ik met u mee over het uitkiezen van uw nieuwe leaseauto; met een scherp leasetarief, de best passende leasevorm en de meest gunstige voorwaarden.

Mijn collega’s en ik staan meteen voor u klaar wanneer u vragen en opmerkingen heeft. Bent u op zoek naar een nieuwe auto van de zaak of heeft u een andere vraag? Neem gerust even contact op!

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Ruud Meekes M: 085 - 90 229 29
E: ruud@activlease.nl
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.