ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog1.400 snellaadplaatsen worden geplaatst bij GAM...

1.400 snellaadplaatsen worden geplaatst bij GAMMA en Karwei in 2022

24-12-2021
1.400 snellaadplaatsen worden geplaatst bij GAMMA en Karwei in 2022

Shell en Intergamma gaan vanaf 2022 een grootse samenwerking starten. Op alle parkeerplaatsen van de 380 GAMMA- en Karwei-bouwmarkten in Nederland en België komen snelladers van Shell. Nederland heeft al een van de beste laadnetwerken voor elektrische auto’s ter wereld en dat wordt met deze grote groei alleen maar beter! Elektrisch rijden wordt zo steeds interessanter en met een elektrische leaseauto profiteert u jarenlang van een aantrekkelijk lage bijtelling. Bekijk onze elektrische autovoorraad.

Groene stroom laden

De stroom die uit de Shell-snellaadstations komt is ook nog eens 100% groen. Shell gaat de samenwerking aan met Intergamma omdat het concern, naar eigen zeggen, “altijd binnen 10 minuten een bouwmarkt en snellader binnen bereik heeft”.

“Het maakt ons trots dat we met ons wijdvertakte netwerk van bouwmarkten in Nederland en België snelladen bereikbaar kunnen maken voor iedereen”, vertelt CEO Harm-Jan Stoter. “Klanten kunnen hun bezoek aan de bouwmarkt combineren met een snellaadsessie en daarmee maken we het opladen van elektrische auto’s makkelijker dan ooit.”

Op naar 2,5 miljoen laadstations

De eerste snellaadstations worden vanaf 2022 geplaatst bij filialen van GAMMA en Karwei in Nederland en België. Met de samenwerking wil Shell haar duurzame beleid verder uitrollen en ze hebben ambitieuze doelstellingen. Vanaf 2025 wil het bedrijf 500.000 laadpalen in beheer hebben en na 2030 moeten dat er zelfs 2,5 miljoen zijn!

Ook Intergamma draagt haar steentje bij, door naast de groene laadstations woningisolatie en zonnepanelen aan te bieden. Klanten kunnen hiervoor ook advies inwinnen bij een bouwmarkt of via hun telefonische servicedesk.

Elektrisch leasen met 12% bijtelling bij ActivLease

Het Nederlandse laadnetwerk bestaat sinds dit jaar uit meer dan 80.000 laadlocaties. Daarmee zijn wij een van de koplopers in Europa en de rest van de wereld. Het aanbod elektrische auto’s groeit ook gestaag, met prachtige modellen in verschillende segmenten, zoals de Volkswagen ID.3 en Volvo C40 Recharge. ActivLease is specialist in elektrisch leasen, dus bekijk ons uitgebreide aanbod en vraag vandaag nog een leaseofferte aan. Een elektrische leaseauto met kenteken 2021 betekent dat u nog profiteert van de lage 12% bijtelling!

Bron: Intergamma

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog1.400 snellaadplaatsen worden geplaatst bij GAM...