ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

5 redenen waarom de Volkswagen Polo nog altijd de populairste leaseauto is

13-11-2019

5 redenen waarom de Volkswagen Polo nog altijd de populairste leaseauto is

De Volkswagen Polo, wie kent hem niet? De compacte leasetopper van Volkswagen is inmiddels toe aan zijn zesde generatie en ook deze laatste versie is onverminderd populair. Hij is praktisch, staat bekend als betrouwbaar en heeft veel functies meegekregen die eerder alleen voor de VW Golf bestemd waren. ActivLease zet de 5 grootste redenen waarom de Polo zo’n populaire leaseauto blijft op een rij.

1. Hij is ruimer geworden, maar blijft compact

De Polo is altijd al een erg praktische auto geweest, maar de zesde generatie is ook een stuk ruimer met meer bewegingsvrijheid en plek voor 355 liter bagage. En dat terwijl het sportieve, compacte karakter is behouden. Volkswagen heeft hem naast groter ook standaard al van veel luxe voorzien. De Polo komt altijd met een 16,5 cm scherm in de middenconsole, LED dagrijverlichting en Front Assist inclusief voetgangersherkenning met automatische noodrem als dat noodzakelijk is.

2. Het Executive Pakket maakt hem supercompleet

Wilt u de VW Polo helemaal afmaken met een aantal mooie opties? Kies dan voor het Executive Pakket. Om te beginnen vergroot Volkswagen het scherm in de middenconsole hiermee naar 20,4 cm. Hier gaat u blij mee zijn, want het aantal online en connectiviteitdiensten worden flink uitgebreid. Zo is er navigatie aanwezig, DAB+ radio, USB en SD kaart aansluitingen, Volkswagen Car-Net online diensten en smartphone integratie met Apple CarPlay. Kortom, alles wat de zakelijke leaserijder nodig heeft!

3. De Polo is zakenauto van het jaar 2020

De Polo is door een vakjury uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het jaar 2020’. Dit wordt je niet zomaar, want de concurrentie is groot. Naast alle kwaliteiten van de Polo prees de vakjury ook de grote rol van de Polo in de zakenwereld en zijn vaste waarde hierin. Dat de Polo populair is blijkt verder uit het feit dat de ‘Polo-klasse’ een bekend begrip is geworden als het over verschillende soorten auto’s gaat!

4. Het is een Volkswagen

Het klinkt simpel, maar natuurlijk is dit wel degelijk een goede reden. Volkswagen staat immers bekend om het leveren van goede kwaliteit en betrouwbare, hoogwaardig afgewerkte auto’s. De Polo is een erg populair model, wat ervoor zorgt dat de auto erg goed is doorontwikkelt en dat overal goed over is nagedacht. Hierdoor is de Polo inmiddels zó goed dat in Nederland alleen de Tesla Model 3 vaker wordt verkocht.

5. U kunt hem voordelig leasen bij ActivLease

Als leaseintermediair werkt ActivLease samen met de grootste en beste leasemaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende oplossing met de scherpste prijs aanbieden. De Volkswagen Polo is momenteel uit voorraad leverbaar bij ActivLease en u kunt voor verschillende uitvoeringen een leaseofferte aanvragen. U kunt zelfs direct instappen in een Polo met het must-have Executive pakket! Neem daarom snel contact op met een van onze leaseadviseurs en wij zoeken voor u de juiste lease aanbieding!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog5 redenen waarom de Volkswagen Polo nog altijd...